Haber merkezinde çifte bayram

Çerkezköy Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve DHA Kapaklı Muhabiri Faik Onur Kaya ve Merve Kaya çiftinin önceki gün İrmet Hospital'de 2 kilo 500 gram ağırlığında nur topu gibi bir erkek çoc

Çerkezköy 1.09.2017 14:15:00 0
Haber merkezinde çifte bayram

Faik Onur Kaya ve Merve Kaya çifti Kurban Bayramı öncesi dünyaya gelen bebekleri ile çifte Bayram sevinci yaşıyor.

 

BEBEĞE MERT DORUK İSMİNİ VERDİLER

 

Çerkezköy Haber Gazetesi’nde 10 yıldır muhabir olarak çalışan ve aynı zamanda Yazı İşleri Müdürlüğü görevini de yürüten DHA Kapaklı Muhabiri Faik Onur Kaya ve eşi Merve Kaya’nın önceki gün İrmet Hospital’de 2 kilo 500 gram ağırlığında erkek çocukları dünyaya geldi. Onur ve Merve çifti bebeğe Mert Doruk ismini verdiklerini belirttiler. Kurban Bayramı olması dolayısıyla çifte bayram sevinci yaşayan Kaya çifti sezaryenle dünyaya gelen bebeklerine başarılı bir doğum yaptıran doktor ve ekibi ile hastane yönetimine teşekkür ettiler.

 

‘’ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞIYORUZ’’

 

Faik Onur Kaya; ‘’Evlat sevgisini Kurban Bayramı öncesi bize yaşatan Rabbime şükürler olsun. Hem Kurban Bayramı olması dolayısıyla hem de baba olmanın sevinciyle çifte bayram yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizlere gerek telefonla gerek çiçek göndererek hayırlı olsun temennisinde bulunan ve tebrik eden herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Evladımızı en iyi şekilde yetiştirerek ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10