Başkan Baysan incelemelerde bulundu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Çorlu'da yapımı devam eden Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Çorlu 7.09.2017 20:53:00 0
Başkan Baysan incelemelerde bulundu

Yetkililerden bilgi alan Baysan; Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi inşaatı tamamlandığında bölgede alanında en büyük proje olacağını belirtti. İnşaatı planlanandan daha önce tamamlamayı amaçladıklarını belirterek bölgeye örnek teşkil edeceğini ifade etti.

 

İŞLEMLER DEVAM EDİYOR

 

Çorlu Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi inşaatında hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından, zemin beton serimi ve demir bağlama işlemleri devam ediyor.

 

YETKİLERDEN BİLGİ ALDI

 

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Ali Osman Çelebi Bulvarı üzerinde bulunan Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yanında inşaatına başlanılan ve toplamda 6 bin 900 metrekare inşaat alanına sahip Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi inşaat alanında inceleme yapan ve yetkililerle görüş alışverişinde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10