Abban, Gaziler Derneği'ni ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Sayın Atilla Selami Abban, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret ederek Gaziler ile bir araya geldi.

Çerkezköy 7.09.2017 21:07:00 0
Abban, Gaziler Derneği

Söz konusu ziyarette, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Yazı İşleri Müdür Muhteber Kuralay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, İlçe Müftü Vekili İsmail Bütün hazır bulundular.

 

‘’VATANIMIZIN BAĞIMSIZLIĞINI ŞEHİTLERİMİZE VE KAHRAMAN GAZİLERİMİZE BORÇLUYUZ’’

 

Kaymakam Abban, çalışmalar hakkında Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan’dan bilgi alarak, bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Devletimizin her zaman Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin yanında olduğunu belirten Abban; “Canlarını Bayrağımız, Vatanımız ve Bağımsızlığımız için feda eden Aziz Şehitlerimiz ile kahramanca mücadele eden Kahraman Gazilerimize çok şey borçluyuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bir sıkıntınız olduğunda her zaman yanımıza gelebilir her saatte arayabilirsiniz. 19 Eylül Gaziler Gününüzü de kutluyor, Vatanımız için Şehit olan Aziz Şehitlerimize Allahtan rahmet, Kahraman Gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi. Ziyarette son olarak İlçe Müftü Vekili İsmail Bütün, Şehitler ve ahirete intikal etmiş tüm Gazilerin ruhlarına Kuran-ı Kerim okuyarak dua etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10