Mezarlığın ortasına dikilen elektrik direği kaldırılacak

Çorlu'da TEİAŞ tarafından mezarlığın ortasından geçen yol üzerine elektrik direği dikilmesi için başlattığı çalışma durduruldu.

Çorlu 10.09.2017 18:00:00 0
Mezarlığın ortasına dikilen elektrik direği kaldırılacak

‘’BÖYLE BİR ŞEYİ KABUL ETMEMİZ DOĞRU DEĞİL’’

 

Çorlu'da Omurtak Caddesi üzerindeki Asri Mezarlığa TEİAŞ tarafından elektrik direği dikilmesi için çalışma başlatıldı. Mezarlığın içerisinde yolun tam ortasına yapılan elektrik direği, yakınlarının mezarlarına ziyarete gelenlerin tepkisine neden oldu. Direğin dikilmek istendiği mezarlıkta incelemede bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Böyle bir şeyi kabul etmemiz doğru değildir. Bir iki gün sonra geldiğinizde burasının eski halinde olduğunu göreceksiniz. Olmaz böyle. Tamamen kaldırılacak" dedi.

 

‘BİR DAHA BÖYLE BİR ŞEY OLMAYACAK’’
 

Yapılan bu işin yanlış olduğunu belirten Albayrak, “Böyle bir şeyi kabul etmemiz doğru değildir. Bir iki gün sonra geldiğinizde burasının eski halinde olduğunu göreceksiniz. Olmaz böyle. Tamamen kaldırılacak. Az önce TEİAŞ yetkilileriyle görüştük, yarın demir aksanı sökülecek ondan sonrada beton aksanı kaldırılacak ve burası tekrardan ulaşıma açılacak. Mezarları buradan kaldırmak nakil ettirmek şuanda olmaz zaten. O nedenle bu sorun çözülmüş oldu. Vatandaşlar tepkilerinde haklılar.  Uyaranlara teşekkür ediyorum. Bir daha böyle bir şeyle karşılaşmazlar" diye konuştu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10