Çorlu'ya 10 adet yeni halk otobüsü teslim edildi

Resmi rakamlara göre 250 binin üzerinde bir nüfusa sahip olan Çorlu'da vatandaşların hizmetine, 10 adet yeni halk otobüsleri sunuldu.

Çorlu 10.09.2017 18:00:00 0
Çorlu

Son derece modern bir görünümde tasarlanan Halk Otobüsleri yapılan törenle Çorlu Belediyesi’ne teslim edildi.

 

Törene Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Fatih Ünsal ve Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İpek Elif Atayman ile Basın Yayın ve Halka İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz da katıldı.

 

‘’SADECE ÇORLU’DA BU KADAR ORGANİZE OLMUŞ BELEDİYE OTOBÜSLERİNİ GÖRÜRSÜNÜZ’’

 

Törende konuşma yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Trakya'da nereye giderseniz gidin sadece Çorlu'da bu kadar organize olmuş belediye otobüslerini görürsünüz. Bu da Çorlu'ya ayrı bir değer katıyor. Dünyanın hiçbir yerinde sabah ve akşam saatlerinde yeten otobüs sayısı yoktur. Çünkü tam işe gidiş saatleridir. İlçemizde 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ulaşımı ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Bu da belediyenin artı ve çok önemli bir hizmetidir. 10 tane 12 metrelik yeni araç alınarak filomuza katılmıştır. Ben bu konuda Tekpark'a, Ulaşım Daire Başkanlığımıza ve tabi ki de Başkanımız Kadir Albayrak'a teşekkür ediyorum. Bu otobüslerde şoför olarak çalışan, büyük bir özveri ile vatandaşlarımızı mutlu etmeye çalışan şoför kardeşlerimizi de kutluyorum" dedi.

 

‘’128 ARACIMIZ VAR’’

 

Başkan Ünal Baysan'ın ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye takdim edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise "Çorlu nüfusu bakımından hem Trakya'nın hem de Türkiye'nin en büyük ilçelerinin başında geliyor. Bu bakımdan sorunlarının ötelenmemesi gerekiyor, bu sorunların başında da ulaşım geliyor. Kullanılan araçlar bir süre sonra aşınabiliyor. Şu anda 128 aracımız var, fırsat buldukça bunun arkası gelecektir. Kaptanlara, Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin, can taşıyorlar. Sosyal Belediyecilik anlayışı içerisinde bayramlarda ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Bu araçların Çorlu'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Hizmete Alım töreni, yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ile son buldu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10