Rekreasyon Sosyal ve Sportif Tesis Projesi'nin ihale tarihi belli oldu

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Alpullu Caddesi meslek yüksekokulu yanında bulunan Hayrabolu Belediyesi'nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bıraktığı alanda yapılacak olan Hayrabolu Rekreasyon So

Hayrabolu 11.09.2017 23:16:00 0
Rekreasyon Sosyal ve Sportif Tesis Projesi

‘’İLKLER ARASINDA YER ALIYOR’’

 

Hayrabolu’da ilkler arasında yer alan hizmetler için çok çalıştıklarını belirten Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu “Rekreasyon Sosyal ve Sportif Tesis projesi bizim için önemli projeler arasındadır. Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Yakın bir süre içerisinde Kapalı Pazaryeri, Açık Kapalı Düğün Salonu, Kafeterya ve Restorant Tesislerimizin inşaat çalışmalarını bitiriyoruz. Hayrabolu’muzu bu yatırımlarla yeni bir Hayrabolu yaratmayı düşünüyoruz. Desteklerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a teşekkür ederim. Hayrabolu’muz için hayırlısı olsun” dedi.

 

ÇOK AMAÇLI KULLANILACAK

 

Projede kültürel tesis, yüzme havuzu yer alacak. Kültürel tesisi 600 m2 konferans salonu, buna hizmet eden 235 m2 fuaye, 50 m2 kantin ve 5 adet kulüp odasından oluşacak. Yüzme havuzu, Yarı olimpik yüzme havuzu olacak. 219 m2 restoran (kapalı) , havuz yüzme amaçlı kullanılmadığı durumlarda etrafı açık restoran olarak hizmet edebilecek. Restorana hizmet eden 150 m2 mutfak, bulaşıkhane ve depolar bulunacak. Ayrıca 130 m2 fitness salonu vardır. Fitness salonu ve havuza hizmet eden soyunma odaları ve çevresinde botanik bahçeleri, oyun grupları, yürüyüş alanları ve otopark da projede yer alacak.


0282 726 91 91
0282 747 65 10