Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Bloğu'ndan TREDAŞ'a teşekkür

TREDAŞ, Aile Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürlüğü ve Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu işbirliği ile gerçekleştirilen Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı yurt ve Sevgi Evlerinde kalan 20 çocuğ

11.09.2017 23:39:00 0
Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Bloğu

‘’SOSYAL SORUMLULUK FAALİYETLERİNE DESTEK VERMEYİ GÖREV EDİNİYORUZ’’

 

Bilgili, plaketin takdim edilmesinin ardından yaptığı konuşmada, TREDAŞ’ın elektrik dağıtım hizmetinin yanında, bölgesindeki sosyal faaliyetlere de katkı sağlama görevi olduğunu söyledi. Reşit Bilgili, “Faaliyet alanımızdaki Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da elektriği kaliteli ve sürekli dağıtmamızın yanında çeşitli sosyal sorumluluk faaliyetlerine de destek vermeyi görev ediniyoruz. Çocuklarımızın ruhen ve bedenen gelişmelerine katkı sağlayacak bu gibi etkinliklere desteklerimiz sürecek” ifadelerini kullandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Şimşekkaya da konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Devlet korumasındaki çocuklarımız için projemize destek olan TREDAŞ’a teşekkür edip plaketimizi sunduk. TREDAŞ’ın desteği çocuklarımıza farklı bir dünyanın kapılarını araladı. Bize güvenlerine ve her zaman yanımızda oldukları için gurubum adına teşekkür ederim’’ dedi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10