Bulut, bayrağı Aydın'a devretti

Uzun yıllar Çerkezköy'de Büyük Birlik Partisi bayrağını dalgalandıran Yılmaz Bulut, bayrağı Hasan Aydın'a devretti.

Çerkezköy 11.09.2017 23:50:00 0
Bulut, bayrağı Aydın

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığının 9. Olağan Genel Kongresinde tek liste olarak yapılan seçimde Hasan Aydın başkanlığa seçildi.        

 

Büyük Birlik Partisinin (BBP) 9. Olağan Genel Kongresi geçen Pazar günü Hanzade restoranda yapıldı. Kongreye Büyük Birlik Partisi (BBP) Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mürsel Karslı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Erdal Çelik, Çerkezköy Ordulular Dernek Başkanı Ömer Tüner çok sayıda parti üyesi ve basın mensupları katıldı.

 

Kongre saygı duruşu yapılıp İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Divan üyeleri belirlenip, faaliyet raporları okundu. Kongrede ilk olarak söz alan Büyük Birlik Partisi’nin mevcut ilçe Başkanı Yılmaz Bulut ülke gündemine ilişkin konulara değinerek kongrenin hayırlı geçmesinin seçim yarışı değil en iyi şekilde bayrak taşıma yarışması yaptıklarını söyledi.      

 

Tek liste ile olarak yapılan seçimde Hasan Aydın 56 oy alarak Büyük Birlik Partisinin Çerkezköy İlçe Başkanlığına seçildi. 

 

“DENGEYİ DEĞİŞTİREN PARTİ OLDUK”

 

Başkanlığa seçilen Aydın  “Önceki seçimlerde Çerkezköy’de dengeyi değiştiren parti olduk.”dedi ve 2019 seçimlerine de genç ve dinamik bir kadroyla hızla hazırlanacağız. Çerkezköy’de uyuşturucu belasına yönelik gerçekleştirdiğimiz faaliyetlere de hızla devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.   

 

Gerçekleştirilen kongreyle Büyük Birlik Partisinin yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Başkan Hasan Aydın, Başkan Yardımcısı Murat Yürük, Başkan Yardımcısı Yeter Şahin, Kadın Kolları Başkanı Elif Demir, Teşkilat Başkanı Mesut Işıksoy ve üyeler Perihan Demircan, Murat Demir, Mustafa Kaplan, Nurullah Kulalı, Sefer Yılmaz, Ahmet Yeşilyurt, Şahin Kandemir, Recep Çevirmeci, Güzin Çetinkaya, Mehmet Bulut, Fatih Sarı, Ahmet Macit, Halit Karahan.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10