Tekirdağspor ilk deplasmanda mağlup oldu

Tekirdağspor, mücadele verdiği Türkiye 3.Lig 3.Grup maçında Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştı. Tekirdağspor konuk olduğu müsabakada 3-1'lik skorla üzülen taraf oldu.

12.09.2017 22:01:00 0
Tekirdağspor ilk deplasmanda mağlup oldu

Trakya’nın Türkiye 3.Lig 3.Grupta mücadele veren Trakya temsilcilerinden Tekirdağspor, Tarsus İdman Yurduna konuk oldu. Tarsus İlçe Stadında oynanan müsabakayı hakem Yunus Dursun yönetti. Dursun’ın yardımcılığını Burak Gültek ve Yakup Keçeci üstlendi. Tekirdağspor Ünal Avcı’nın 8.Dk’da penaltıdan attığı golle adeta maça 1-0 önde başladı. Golün ardından Tekirdağspor’un kalesini ablukaya alan ev sahibi, art arda ataklar düzenledi. Dk. 29’da maçın hakemi düdüğünü bir kez daha penaltı için çaldı. Bu kez Tarsus İdman Yurdu lehine çalınan düdükle, topun başına geçen Ferhat Duman, Tekirdağspor’un 194’lük kalecisi Çağan Kazancı’yı mağlup ederek penaltı vuruşunu gole çevirdi. Penaltı golü ilkyarı skorunu belirledi.

 

Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında Tekirdağsporlu Yasin Öztop kırmızı kartla maç dışı kaldı. Kırmızı kartın ardından kendi yarı sahasına hapsolan konuk ekip ancak 7 dakika dayanabildi. Abdurrahman Canlı Dk. 56’da attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. 2’nci golün ardından Tarsus idman yurdu vites düşürdü. Karşılıklı top kayıplarıyla devam eden mücadelede Dk. 86’da maçın skorunu Kubilay Serbest belirledi. Maçın hakemi elini cebine 6 kez götürürken bunların 5’i sarı kart, 1’i ise kırmızı kart oldu. Tarsus İdman Yurdu oyuncularına 3 sarı kart çıkarken, Tekirdağsporlu oyunculara 2 sarı bir de kırmızı kart çıktı Böylece Maçı Tarsus İdman Yurdu kendi evinde kazanarak puanını 3’e yükseltti ve 7.sıraya yükseldi. Tekirdağspor ise 1 puanda kaldı ve düşme kotasından kurtulamadı.      

 

Haber / H.Barbaros Ürkmez


0282 726 91 91
0282 747 65 10