Okul müdürleri ile toplantı gerçekleştirildi

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Tekirdağ'da görev yapan tüm resmi ve özel okul müdürlerinin yer aldığı "7. Eğitim Yöneticileri Buluşması",

Tekirdağ 12.09.2017 22:17:00 0
Okul müdürleri ile toplantı gerçekleştirildi

7. Eğitim Yöneticileri Buluşmasına Vali Mehmet Ceylan’ın yanı sıra;  İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Halk Sağlığı Müdürü Hacı Bayram Zengin, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, ilçe milli eğitim müdürleri ile ilimizde bulunan tüm resmi ve özel okul müdürleri katıldı.

 

‘’GEREKLİ TÜM TEDBİRLERİ ALMALIYIZ’’

 

Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından başladı. Programda konuşan Vali Ceylan, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza Milli Eğitim hizmetini sunduğumuz, geleceklerini hazırlamasında yön ve katkı verdiğimiz okullarımız çok önemli. Bu nedenle üzerimize düşen tüm sorumluluklarımızı eksiksiz olarak yerine getirmeliyiz. Bizlere emanet edilen çocuklarımızın eğitim – öğretim almasında, okulda geçirdikleri süre içerisinde can ve mal güvenliklerinin sağlanmasında ve çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlama noktasında tüm gereklilikleri yapmalıyız” dedi. Vali Ceylan, konuşmasının ardından “Beyaz Bayrak” ve “Beslenme Dostu Okul Sertifikası” almaya hak kazanan okul ve kurum temsilcilerine belgelerini takdim etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10