11 ilçeden 25 öğretmene eğitim verildi

Sanayisi ile ülke ekonomisine katkı sağlayarak ön plana çıkan Tekirdağ'da eğitime verilen önem de artıyor.

Tekirdağ 12.09.2017 22:21:00 0
11 ilçeden 25 öğretmene eğitim verildi

Dünya Okuma Yazma Günü’nde, okur-yazar oranında Türkiye ikinciliği başarısını yakalayan Tekirdağ’da eğitime yapılan yatırımlar da artarak devam ediyor. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimde kaliteyi yükseltmek amacıyla yapılan projeler hayata geçmeye devam ediyor.  Bu projelerden bir tanesinde de yine eğitimde kaliteyi arttırmak amacıyla 11 ilçeden 25 öğretmene eğitim verildi.

 

EĞİTİM AKADEMİSYENLER TARAFINDAN VERİLİYOR

 

Gün geçtikçe artan nüfusu ile dikkat çeken Tekirdağ’da 11 ilçeden 25 öğretmene Proje Hazırlama Teknikleri, Ölçme-Değerlendirme Eğitimleri ve Eğitim Koçluğu alanındaki öğretici eğitimleri verildi.

 

Ölçme değerlendirme eğitimleri kapsamında eğitim alacak öğretmenlerin eğitim süreci Süleymanpaşa Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devam ederken, eğitimlerin, Başkent Üniversitesi Eğitim Bilimleri akademisyenleri tarafından verildiği belirtildi.

 

‘’TEKİRDAĞ’DA EĞİTİM KALİTESİNİ ARTTIRACAĞIZ’’

 

Eğitim esnasında ziyarette bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, katılımcılarla tanıştı. Müdürlük bünyesinde yapılacak olan proje hakkında bilgi vererek ölçme-değerlendirme çalışmaları esnasında kendileri ile yakın bir işbirliği içinde çalışacaklarını, yapılacak çalışmaların Tekirdağ’da eğitim kalitesini arttırmaya destek olacağına inandığını ifade etti.

 

Haber / Sevay Kardeş


0282 726 91 91
0282 747 65 10