Aile gününde bir araya geldiler

Arçelik  A.Ş. Çerkezköy fabrikası çalışanları 'İkiz göller piknik  alanında Aile Günü' etkinliğinde  önceki gün bir araya geldi.

Çerkezköy 12.09.2017 22:25:00 0
Aile gününde bir araya geldiler

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Koç Holding kuruluşu olan Arçelik A.Ş. Çerkezköy Fabrikası Geleneksel Aile Günü etkinliğini önceki gün  Kapaklı İlçesinin İkiz göller Piknik alanında  gerçekleştirildi.

 

Arçelik’in Çerkezköy’deki kuruluşlarında çalışanlar, Türk Metal Sendikası üyeleri Aile Günü etkinliğine aileleriyle birlikte katıldı. Yaklaşık altı bin kişinin katılım gösterdiği etkinlikte Arçelik  çalışanları, gün boyu aileleriyle birlikte unutamayacakları bir gün yaşamanın keyfi ile evlerine döndüler.

 

KAPAKLI BELEDİYE BAŞKANI İRFAN MANDALI’DA KATILDI

 

Etkinlikte Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ilçe dışında sendikal toplantıda olması nedeniyle katılamadığını ancak telgraf göndererek Arçelik çalışanlarının yanında olduğunu ve etkinliğin hayırlı olması temennisinde bulunduğunu belirtti. Etkinlikte işyeri Sendika Temsilcileri ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy şube yönetimi, fabrika yöneticileri ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’da hazır bulundu.

 

ÇOCUKLAR İÇİN ŞİŞME OYUN PARKLARI VE RAYDA GİDEN TREN KURULDU

 

Arçelik  A.Ş. Çerkezköy fabrikası Aile Günü etkinliği, ikiz göller Piknik ve Mesira alanında sabah Saat 09.00’da başladı ve akşam saat 20.00’ e kadar  aralıksız olarak devam etti. Çocuklarıyla Aile Günü’ne katılan Arçelik çalışanları,  aileleriyle birlikte iyi bir gün geçirmelerini sağlayan Arçelik Yönetimine ve müdürlerine teşekkür ettiler. Çocuklar için şişme oyun parkları, rayda giden tren, salıncaklar, kaydıraklar gibi çeşitli oyun alanlarının da yer aldığı Aile günü etkinliğinde Arçelik çalışanlarının çocuklarının keyfine diyecek yoktu.

 

GÜN BOYU ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR YAPILDI VE OYUNLAR OYNANDI

 

Arçelik A.Ş. Çerkezköy fabrikası Aile Günü Etkinliği Kapsamında çeşitli yarışmaların yanı sıra halaylar çekildi ve oyunlar oynandı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, işyeri Sendika Temsilcileri ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube yöneticileri çalışanlarla birlikte halaylar çekip oynadı. Yöneticiler, çalışanlarla her zaman birlik ve beraberlik içinde olduklarını ve bu etkinlikte de gözler önüne sermiş oldular. Etkinlikte sıcak, soğuk yiyecek ve içecek olmak üzere her şey mevcut olduğu da gözlemlendi. Etkinliğe katılarak renk katan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise etkinlikte Arçelik çalışanlarıyla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve her zaman çalışanların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya özen gösterdiğini belirtti. Arçelik çalışanları da Aile günü etkinliğinde yanlarında olan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10