Yılmaz; '' Artık sandıkta hesaplaşma zamanı''

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz kendi işyerinde önceki gün yaptığı basın açıklamasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini eleştirdi. Yılmaz oda yönet

Çerkezköy 12.09.2017 23:00:00 0
 Yılmaz;

‘’6 AYDIR TARAFIMA LİSTELER VERİLMEDİ’’

 

ÇTSO genel kurulun yapılma tarihini1 Ekim tarihinde yapılacağını basın açıklaması yaptığı gün İlçe Seçim kurulundan öğrendiğini belirten Rahmi Yılmaz, “oda yönetimi baskın seçim yapma hazırlığında. nedeni ise 6 aydan bu yana isim listesi için üç kez dilekçe yazdım, fakat ne üye listesi verildi nede bir cevap alabildim. Geçen hafta itibariyle seçimlerin 1 Ekim de yapılacağını öğrenince İlçe Seçim Kuruluna itirazda bulundum ve seçimlerin Kasım ayında yapılmasını talep ettim. Ancak ilçe Seçim kurulu 1 Ekim’de yapılmasını karar vermiş. Başka yapacak bir şey yok. Seçmen listesi verilmemesi adaletli bir seçim yapılmasını engellemektedir.”

 

‘’HERKES ODASINA SAHİP ÇIKSIN’’

 

22 yıldır bu camianın içindeyim. 2013-2014 yılından bu yana üyelerden toplanan para 15 milyon TL. Bunun 1 milyon 700 bin TL’si okul yapımı için çıkarırsak geri kalan 14 milyon TL’yi Oda Başkanı Kozuva ve yönetim kurulu ABD, Avrupa, Asya ve Afrika ülkeleri ve son olarak da İzmir tatilinde harcadılar.Bu başkanı seçmemeleri için oda üyelerini göreve davet ediyor ve herkesin odasına sahip çıkmasını istiyorum.”

 

‘’BAŞKANLIĞA, YÖNETİME VE MECLİSE ADAY OLACAKLARA DESTEK VERECEĞİM’’

 

Rahmi Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü, “Oda başkanlığı, meclis başkanlığı, yönetim kurulu üyeliği ve meclis üyesi olmak isteyen üyeler bize müracaat edebilir,  kendilerine bilgi ve tecrübelerimizi aktarabiliriz. Biz buna hazırız ve bu konuda da samimiyiz.15 kişinin çalıştığı odada 2 çaycı, 2 başkan basın danışmanı, 1 şoför ve bir başkan asistanı var ve bunların 6’sı başkanın emrinde çalışıyor. Ayrıca kendi reklamlarını yapmak için Birlik Dergisi adı altında reklam yapıyorlar. Bu düzeni değiştirmek isteyen tüm üyelerimizi göreve çağırıyorum. 20 gün başarılı olunmayacak bir süre değildir. Böyle savurgan bir yönetime kısa değil. Artık sandıkta hesaplaşma zamanı. Bu yönetimin değişmesi için aday olacak arkadaşlarımıza gerekli desteği vereceğiz. Ben diyorum ki deneyimli genç, donanımlı, dil bilen arkadaşlar göreve talip olsun. Olmaz ise o zaman ben talip olurum. Süleyman Kozuva’nın gitmesi için gerekli çalışma yapılacak. Odalar birliği başkanımız Çorlu ve Tekirdağ ‘a geldiğinde kendilerine de tarafıma seçmen listesinin verilmediğini söyledim.  Nasıl vermiyorlar verilmesi lazım dedi.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10