Ödüller sahiplerine verildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen Futbol ve Tenis Turnuvalarının başarılı takımlarÄ?

Çerkezköy 13.09.2017 20:44:00 0
Ödüller sahiplerine verildi

TAKIMLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Bölgede sosyal sorumluluk anlayışıyla düzenlenen etkinliğe katkılarından dolayı başta firma yetkilileri ve tüm katılımcılar olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirten ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur;Futbol ve Tenis Turnuvası kapsamında dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen komite üyelerimize ve hakemimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz bu turnuvanın siz değerli katılımcılarımızın ilgi ve desteğiyle gelecek yıllarda da sürmesi temennisiyle hepinizi saygı ile selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

 

ÖDÜL TÖRENİ

 

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Futbol Turnuvası’nda dereceye girenler kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur’un elinden alırken, Tenis Turnuvası’nda dereceye girenler kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay’ın elinden aldı. Törende ayrıca Turnuva Komite Üyelerine ve Futbol Turnuvası hakemine de sağladıkları katkıdan dolayı ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından hediye verildi.Ödül ve kupa töreninin ardından program kokteyl ile devam etti.

 

FUTBOL’DA DERECEYE GİRENLER

 

Futbol Turnuvası’nda birinci Hema Endüstri, ikinci Hyosung ve üçüncü de Hattat Traktör oldu. Turnuvada 47 golle, Gol Kralı Hema Endüstri takımından Gökhan Balıkçı oldu. Turnuvanın en Centilmen Takımı ACT Metal olurken, Yılın Kalecisi olarak da Deva Takımından kaleci Murat Tozar oldu.

 

TENİS’TE DERECEYE GİRENLER

 

Tenis Turnuvasında da Yeni Başlayan Erkekler Kategorisinde birinci, Alptuğ Ay, ikinci Sinan Biryol olurken, bayanlar Kategorisinde birinci Perihan Alp, ikinci Nevin Baykal oldu.Karışık Çiftler Kategorisinde Perihan-Erkan Alp çifti birinci, Adem-İsmigül Hiçyılmaz çifti ikinci olurken, çift Erkekler Kategorisinde Adem Hiçyılmaz ve Tayfun Uz birinci, Beha Gedikli ve Timiçun Aydın çifti ikinci oldu. İleri Seviye Erkekler Kategorisinde de birinci Adem Hiçyılmaz, ikinci Göktuğ Seyhan oldu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10