Misinlispor yeni transferlerini duyurdu

Tekirdağ 2. Amatör Küme'de yaşadığı şampiyonluk sonrası Tekirdağ 1. Amatör küme'ye yükselen Misinlispor, Süper Amatör Lig'e giden yolda takıma katılan yeni oyuncuları komuoyuna aÃ

14.09.2017 19:31:00 0
Misinlispor yeni transferlerini duyurdu

9 TRANSFER YAPILDI, 9 İSİM TAKIMDA KALDI

 

Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme’de şampiyon olarak adını 1. Amatör Küme’ye yazdıran Misinlispor, Tekirdağ Süper amatör Lig’e çıkma hedefi doğrultusunda yeni transferler yaptı. Takıma yine katılan 9 isimin yanı sıra 9 isim de takımda kaldı. Transferleri komu oyuna duyurmak amaçlı düzenlenen toplantıya Misinlispor Kulüp Başkanı Yalçın Akpınar,Misinlispor Onursal Başkanı Yavuz Akpınar, Tekinik Direktör Levent Durgut ve takım oyuncuları katıldı.

 

‘’ÜST LİGE ÇIKMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’’

 

Kulüp başkanı, şampiyon olarak bir üst lige çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Akpınar, “Bu iç ve dış transferlerle hedefimiz doğrultusunda doğru adımlarla yürüyeceğimizden ve başarıya ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hedefimiz şampiyonluk.” diye konuştu. Misinlispor Onursal Başkanı Yavuz Akpınar ise “ Geçen dönem Tekirdağ 2. Amatör Lig’de şampiyon olarak 1,Amatör Lig’e çıkma başarısı elde ettik. Bu yılda aynı heyecanı sporseverle paylaşma hedefi koyduk. Koyduğumuz hedefler doğrultusunda bu dönemde 1. Amatör Ligi grubumuzda şampiyon olarak üst lige çıkmayı hayal ediyoruz” dedi.

 

9 YENİ İSİM TAKIMA KATILDI

 

Misinlispor dış transferde, Velimeşespor’dan Ahmet Uzan, Burhan Güven, Eray Albayrak ve Atalay Atasoy, Ergene Belediyespor’dan Ali Aycin ve Ali Gök, Feyzi Paşaspor’dan Harun Cengiz, Aşağısevindiklispor’dan, Sabri Başar ve Tuncaspor’dan Tolga Tufan ile anlaştı.

 

İç transferde ise Hakan Kara, Murat Keleş, Seçkin Tardu, Hasan Sezer, Görkem Şemen, Abdullah Gök, Ayberk Doğan, Samet İzgi, Selçuk Çetiner ile sözleşme yeniledi.

 

Haber / H.Barbaros Ürkmez


0282 726 91 91
0282 747 65 10