Balıkçı Doğan 2. şubesini açtı

Kapaklı'da yıllardır Balıkçı Restaurant olarak isim yapan ve verdiği hizmet ile bölge halkının takdirini toplayan Balıkçı doğan Restaurant Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi Kapaklı Devlet Hastanesi ka

Kapaklı 14.09.2017 19:46:00 0
Balıkçı Doğan 2. şubesini açtı

AÇILIŞTA KAYMAKAM MEHMET YÜZER,BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ NALAN ÇOLAK VE SARAY BELEDİYE BAŞKANI NAZMİ ÇOBAN’DA HAZIR BULUNDU

 

Balıkçı Doğan Restaurant 2. Şubesi açılış töreninde Kapaklı kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Nalan Çolak,Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve ilçe yönetimi,Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu,ÇTSO Eski başkanı Taha Ülker, ÇTSo  meclis üyesi Mehmet Savaş,Optimed Hastanesi Genel Müdürü ve hastane ortağı Op.Dr. Ayhan Arslan, Optimet Hastanesi ortaklarından Op.Dr.İlkay Kırkaç,Op.Dr. Levant Kor,Kapaklı Kale Minibüsleri Kooperatif Başkanı ve Çerkezköy şoförler ve otomobilciler esnaf odası yönetim kurulu üyesi Ziyaeddin Dubaz, Sivil toplum kuruluşu yöneticileri,esnaflar, balıkçı Doğan Yılmaz’ın eş,dost ve yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

BOL KAZANÇLAR DİLEDİ

 

Açılış töreninde ilk konuşmayı Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer yaptı. Kaymakam Yüzer, “Kapaklı’da balıkçı Doğan’ı herkes çok iyi tanır. Bugün de yeni işyeri ile Kapaklı’mızda hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Çok güzel bir mekan hazırlamışlar. Allah utandırmasın.Kendisine işyerinin hayırlı olmasını temenni ediyor ve bol kazançlar diliyorum”

 

İLÇEMİZ GÜZEL BİR MEKANA DAHA KAVUŞTU

 

Kapaklı belediye Başkan Vekili Nalan Çolak’ta Kaymakam Yüzerden sonra yaptığı kısa konuşmada, “Hızla gelişen İlçemiz artan nüfusuna paralel olarak her gün yeni yeni işyerlerinin de açılmasıyla şehirleşmede de hızla ilerlemektedir.Bu gün burada güzel bir mekanın daha açılışını sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz.İlçemizde yıllardır hizmetlerinden söz ettiğimiz Balıkçı Doğan bu gün 2. Şubesini de açarak ilçe halkımıza ve bölge halkımıza hizmetlerini sürdürecek.İlçemizin böyle güzel mekanlara sahip olması sosyal yaşamımızın kalitesinin de artmasına katkı sağlamaktadır.İşletme Sahibi Doğan Yılmaz’a ve ailesine yeni işyerlerinin de hayırlı olmasını diliyor bol kazançlar temenni ediyorum.”dedi.

 

AÇILIŞIMIZA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Açılış töreninde son konuşmayı Balıkçı Doğan Restaurant Sahibi Doğan Yılmaz yaptı.Yılmaz, “Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni işyerimizin açılışına katılarak bizleri onurlandırdınız. Başta Kapaklı Kaymakamımız Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkan Vekilimiz Nalan Çolak, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban,CHP ilçe başkanı Kenan Seçkin,belediye meclis üyelerimize, Optimet hastanesi yöneticilerine,Sivil Toplum kuruluşu yöneticilerimize ve tüm davetlilerimize bugün bizlerin bu mutlu gününde yanımızda olmalarından dolayı ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.İyiki varsınız. Katılımınız bizlere güç verdi.”dedi.

 

HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİYLE KURDELE KESİLEREK AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİ

 

Açılışı Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer,Kapaklı Belediye Başkan Vekili Nalan Çolak,Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin,belediye meclis üyeleri Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan,ÇTSO Eski Meclis Başkanı Taha Ülker ve ÇTSO Meclis Üyesi Mehmet Savaş  ve İşyeri Sahibi Doğan Yılmaz kurdeleyi  hayırlı olması temennisiyle birlikte keserek açılışı gerçekleştirdiler.Açılış sonrasında davetlilere balık çeşitlerinden ızgarada da pişirilen  balıklar ikram edildi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10