Okul kıyafetleri 3 yıldır aynı fiyattan satılıyor

Okul kıyafeti satışlarında yoğunluk yaşanmaya başladığını belirten okul kıyafeti satan mağaza sahipleri 3 yıldır ayni fiyatlardan satış yaptıklarını belirttiler. Okul kıyafetleri 130-170 TL ar

Çerkezköy 15.09.2017 20:44:00 0
Okul kıyafetleri 3 yıldır aynı fiyattan satılıyor

Yeni eğitim ve öğretim yılında da velileri mağdur etmeyeceklerini belirten mağaza sahipleri velileri memnun etmek için hem kaliteli hem de piyasa altında ürün sunduklarını söylediler. Bu yıl da önceki yıllara göre okul alışverişlerinin velilerin keselerini fazla zorlamayacağını söyleyen triko esnafı, son 3 yıldır okul kıyafetlerine herhangi bir zam yapılmadığını da ifade ettiler.        

 

HER OKUL, KIYAFETLERİ KENDİLERİ BELİRLİYOR

 

Bütün okul kıyafetlerini kendilerinin ürettiğini belirten Yaşar Giyim sahibi Yaşar Yılmaz, “Çerkezköy ilçe merkezi olmak üzere kapaklı ilçesi ve Saray, Çatalca, Silivri ve Hallaçlı’ya ve İstanbul’un bazı ilçelerindeki okullara da okul kıyafeti yapıyoruz. Okulun kıyafetlerini kendi atölyelerimizde itinalı bir şekilde hazırlıyoruz. Ürünlerimiz kaliteli ve ayni zamanda garantilidir.”dedi. İlkokul, ortaokul ve lise kıyafetlerinin ortalama 4 parça ve 130-170 TL’ye satıldığını belirten Yaşar Yılmaz, “Kaliteli ve zengin ürün çeşidimizle bölge halkımıza hizmet vermeye çalışıyoruz” diye konuştu. Yılmaz, Her okulun öğrencilerinin giyeceği kıyafetin renk ve modelini okulların kendilerinin belirlediğini ve okulların seçtikleri renklere göre okul kıyafetlerini hazırladıklarını da belirtti.

 

UYGUN FİYATLARA SATIŞ YAPIYORUZ

 

Vize Giyim sahibi Atilla Dinç de Çerkezköy’de 1981 yılından bu yana okul kıyafeti sattıklarını belirterek, “Çerkezköy ilçe geneli, Kapaklı, Saray ve Vize olmak üzere bu ilçelerimizdeki okulların kıyafetleri mağazamızda mevcut. Kıyafetler 130-170 TL, Okul kıyafeti fiyatlarına 3 yıldır hiç arttırmadıklarını aksine fiyatlarda günün koşullarına göre düşüş olduğunu belirten Dinç, “bölgemizde okul kıyafeti satanlar olarak derneğimiz bünyesinde yer alan tüm dernek üyesi mağazalar 3 yıldır ayni fiyatlar üzerinde satışlarını yapmaktadır. Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet vermeye devam ediyoruz. Atilla Dinç, Tişört fiyatlarının da 25-30 TL’den ve Hırka fiyatlarının da 60TL’dan tek pantolonların da 35-50 TL’den satışının yapıldığını belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN

  .  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10