Belediye üst yönetimlerine yönelik çalıştay başladı

Trakyakent Belediyeler Birliği tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri ve belediye üst yönetimine yönelik organize edilen çalıştay programı başladı.

Tekirdağ 15.09.2017 20:45:00 0
Belediye üst yönetimlerine yönelik çalıştay başladı

Trakyakent  Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın da katıldığı iki gün süreli programda sırasıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Kanunu, Belediye Meclis Üyelerinin Görev ve Sorumlulukları, Meclis ve Encümenin Çalışma Usul ve Esasları, Yerel Yönetimlerde Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik konularına yer verilecek.

 

"MEMUR ÖLENE KADAR MEMURDUR"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Daire Başkanı ve Trakyakent Birlik Müdürü Behçet Atlı'nın takdiminin ardından konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Trakyakent Belediyeler Birliği olarak iki gün sürecek olan bir program hazırladık. Büyükşehir Belediyemize bağlı Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanımız Hafize Zülüflü ve Müfettişimiz Dursun Öztürk bizlere çok önemli bilgilendirmeler yapacak. Memurlar ölene kadar memurdur. Attığımız küçük bir imza yirmi yıl sonra bile karşımıza çıkabilir. İki günlük bu programın bizlere oldukça faydalı olacağı görüşündeyim. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum" dedi. Çalıştayın birinci gününde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Hafize Zülüflü, 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Kanunu, Belediye Meclis Üyelerinin Görev ve Sorumlulukları, Meclis ve Encümenin Çalışma Usul ve Esasları konularıyla ilgili sunumunu katılımcılarla paylaştı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10