Hedefimiz süper amatör lig

Kızılpınarspor Kulübü Başkanı Birol Öztürk , dün Etbeyi Izgara Restaurant'ta düzenlenen kahvaltı programında basına yaptığı açıklamada bu sezon hedeflerinin süper Amatör lig olduğun

17.09.2017 22:01:00 0
Hedefimiz süper amatör lig

HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR LİGTİR

 

Kızıulpınarspor’un Etbeyi Izgara Restaurant’ta düzenlediği kahvaltı programına KızılpınarSpor Kulübü başkanı Birol Öztürk,yönetim kurulu üyeleri ,Takım Teknik Direktörü Okan Bitmez ve sporcular ile basın mensupları katıldı. Neşeli geçen kahvaltı programında basına açıklama yapan Kulüp Başkanı Birol öztürk, “uzun bir aradan sonra geçen yıl Kızılpınarlı gençlerimiz bir araya gelerek takımın yeniden Tekirdağ Amatör Ligte yer almasına öncülük ettiler ve müsabakalara 1. Amatör ligte yeniden başlayan Kızılpınarspor’umuz başarılı bir sezonun ardından 1. Amatör lige yükselmeyi başardı. Gençlerimizi ve yönetimde yer alan arkadaşlarımızı başarılı bir sezonun ardından takımımızı 1. Amatör lige çıkardıkları için çok teşekkür ediyorum. takımımızın 1. Amatör lige yükselmesinde hocamız Okan bitmez ve Takım kaptanımız Kayahan Bitmez’in de büyük rolü olmuştur. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu yıl 1. Amatör ligte de başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız ve hedefimiz süper amatör lige yükselmektir. Öztürk yeni sezonda Kızılpınar başta olmak üzere tüm takımlara başarılar diledi ve tüm takımların sezon boyunca centilmence bir mücadele yapması temennisinde bulundu.

 

BU YILDA HEDEFİMİZE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

 

Kızılpınarspor Kulübü teknik Direktörü Okan Bitmez’de Kulüp Başkanımız Birol Öztürk ‘ün de ifade ettiği gibi bu yıl da kulüp olarak hedefimiz Süper Amatör lige çıkmaktır. Ve Bu yılda başarılı olmak ve süper ligte yer almak için işi sıkı tutuyoruz. Başarılı olmak için de çok çalışacağız. Bizlere her zaman katkı ve destek veren Kulüp başkanımı Birol Öztürk ve yönetim kurulumuza ve taraftarlarımızın güvenine layık olmaya özen göstereceğiz.”dedi.

 

SPORCULARIMIZ HEDEFE KİLİTLENDİ

 

Kızılpınarspor Kulübü takım kaptanı Kayhan Çelik ise takım kadrosunda toplam 25 sporcunun bulunduğunu ve yaş ortalamasının ise 24-25 olduğunu belirti. Çelik, “Bu yıl önceki yılki kadromuzu muhafaza ederek gerekli yerlere yeni oyuncu takviyeleri ile yaparak takım kadromuzu daha da güçlendirdik. Bu sezon geçen yıla baktığımızda daha güçlü bir Kızılpınarspor oluşturuldu ve 1. Amatör ligte başarılı olmak ve süper lige yükselmek için sporcular olarak gerekeni yapacağız. Bizlere güvenen başkanımıza yönetimimize, hocamıza ve taraftarlarımızın güvenine layık olmaya çalışacağız. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz maçlarda bizleri yalnız bırakmasınlar ve desteklesinler. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyor ve tüm takımlara başarılar temenni ediyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10