19 yaşındaki Berke minibüsün çarpmasıyla öldü

Kapaklı'da gece yol kenarında yürüyen 19 yaşındaki Berke Oturak iddiaya göre ters istikametten geldiği belirtilen, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen minibüsün çarpması ile hayatını kaybetti.

Kapaklı 17.09.2017 22:06:00 0
19 yaşındaki Berke minibüsün çarpmasıyla öldü

HASTANEYE KALDIRILDI

 

Kapaklı’da yaşayan Berke Oturak, gece arkadaşları ile sohbet ettikten sonra evine gitmek üzere yaya olarak yola çıktı. Kapaklı-Saray karayolu üzerindeki Yuvam Konutları önünde yol kenarında yürüyen Oturak'a plakası ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir minibüs hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Oturak yere düşerken, minibüs ise hızla olay yerinden kaçtı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri Berke Oturak'ı Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Oturak, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

 

YAKALAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

Polis, mobese ve güvenlik kameralarını incelemeye alarak, Berke Oturak'ın ölümüne neden olan ve kazadan sonra kaçan minibüsün sürücüsünü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Görgü tanıkları polise verdiği ilk ifadelerde minibüsün ters yönden geldiğini ve yol kenarında yürüyen Oturak'a çarptıktan sonra hızla kaçtığını anlattı.

 

KOYU BEŞİKTAŞ TARAFTARIYMIŞ

 

Çerkezköy ultrAslan grubu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Oturak'ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Açıklamada, "Çerkezköy Beşiktaş tribününden Berke Oturak kardeşimiz dün gece talihsiz bir kaza geçirmiş olup, hayatını kaybetmiştir. Kendisine yüce Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz" denildi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10