Soğuk kanlı hırsız güvenlik kameralarına yansıdı

İstasyon Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen olayda elinde bir poşet ile apartmana giren şahıs girdiği apartmandan önce ayakkabı, çıkarken de bir kişinin bisikletini çaldı. Daha önce de 2 kez bisikletinin Ã

Çerkezköy 17.09.2017 22:08:00 0
Soğuk kanlı hırsız güvenlik kameralarına yansıdı

HIRSIZLIK ANLARI KAMERA KAYITLARINA YANSIDI

 

İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi üzerinde bulunan bir sitede meydana gelen olayda, elinde bir poşetle apartmana giren  şahıs, daha sonra elindeki poşete çaldığı ayakkabıları doldurdu. Apartmandan çıkacağı esnada apartmanda bulunan bisikleti gözüne kestiren hırsız, daha sonra soğuk kanlı hareketlerle bisikleti çaldı. Bisiklet ve ayakkabıları çalan hırsız soğuk kanlı hareketlerle apartmandan ayrılırken, o hırsızlık anları dakika dakika güvenlik kameralarına yansıdı.

 

ÇALINAN BİSİKLETİN MADDİ DEĞERİ YÜKSEK

 

Görüntüler ile birlikte emniyet güçlerine suç duyurusunda bulunan mağdur ise daha önce 2 kez bisikletinin çalındığını ifade etti. Daha önce çalınan bisikletlerinin maddi değerinin pek fazla bulunmamasına rağmen son olarak çalınan bisikletinin dağ bisikleti olması sebebiyle maddi açıdan değerinin bulunduğunu ifade eden mağdur, hırsızdan şikayetçi olurken, emniyet güçlerinin konu hakkında başlattığı soruşturma sürüyor.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10