Türk Metalin Yıldızları çalışmalara başladı  

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi bir süre önce oluşturduğu Sosyal ve Kültürel Kulübü önceki gün Kızılpınar Mahallesi'nde Belediye Kültür Merkezi'nde çalışmalarına

Çerkezköy 18.09.2017 21:02:00 0
Türk Metalin Yıldızları çalışmalara başladı  

METALİN YILDIZLARI FOLKLOR VE DANS GRUBU ÇALIŞMALARINA START VERDİ

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak konu hakkında şu bilgileri verdi. Koçak: “Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak bünyemizde oluşturduğumuz Türk Metal Sendikası Sosyal ve Kültürel Kulüplerimizin Türk Metalin Yıldızları folklor ve dans Grubunun ilk çalışmasıyla önceki gün Çerkezköy belediyemizin Kızılpınar mahallemizdeki Kültür Merkezi ve Spor Aktivite Salonu’nda çalışmalarına start verdik.”

 

KENTİMİZDE VE BÖLGEMİZDEKİ ETKİNLİKLERDE YER ALACAĞIZ

 

Başkan Murat Koçak, Türk Metalin yıldızları Folklor ve dans grubunun çalışmalarını İsmail Erdoğan öğreticiliğinde çalışmalara başladığını ve ilk gün açılış çalışmasında grupta yer alan tüm sendika üyelerinin hem heyecanlı hem de çok istekli olduğu gördüğünü ve bu heyecan ve istekli olmalarının da kısa sürede oyunları öğreneceklerinin işareti olduğunu söyledi. Başkan Koçak. Türk metalin Yıldızları Folklor ve dans grubumuz kentimizde ve bölgemizde gerçekleşecek çeşitli etkinliklerde yer alacak. Etkinliklerde ücret almadan oyunlarını bölge halkımıza sergileyecek. Emekçi kardeşlerimizin bu etkinliklere katılarak yer alması bizleri çok mutlu etti. Türk metalin Yıldızları folklor ve dans Grubunda yer alan arkadaşlarımızla birlikte çok güzel projelere hep birlikte imza atacağız. Sosyal ve Kültürel Etkinlikler kulübümüz bünyesinde yakında Tiyatro çalışmaları Tiyatro hocamız Selahattin Çiçek öğreticiliğinde gerçekleştirilecek” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10