Usta'nın destekleri sürüyor

Çerkezköy'de hayırsever vatandaş Süheyla Usta Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine yardımlarını sürdürüyor.

Çerkezköy 18.09.2017 21:04:00 0
Usta

Derneğin Kadın Kolları Başkan Yardımcılığını da yürüten Süheyla Usta ihtiyaç sahipleri için 9 adet daha tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Usta bağışlamış olduğu tekerlekli sandalyeleri dün Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine teslim etti.         

 

2 YILDA 40 TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞLADI   

 

Usta yaşadığı sürece ihtiyaç sahipleri için yardımlarının devam edeceğini belirterek “Her hastanın ihtiyacına göre tekerlekli sandalye yardımında bulunuyorum. Bugün 9 adet sandalye daha bağışında bulundum. İki yılda toplamda 40 tekerlekli sandalye yardımında bulunmuş oluyoruz. İhtiyaca göre akülü olanları da var. Sandalyesiz hiç kimsenin kalmamasını istiyoruz. Bizim birçoğumuz özgürce dışarı çıkıp gezebiliyoruz.  Bu noktada bir nebzede olsa onların özgürce dışarı çıkıp gezmelerine yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize, bu yardımlar ben yaşadığım sürece devam edecek”dedi.  

 

HEDEF 50 TEKERLEKLİ SANDALYE   

 

Yardımlarının devam ettiği süre boyunca her 50 sandalyede bir pasta keseceklerini vurgulayan Usta,“Tekerlekli sandalye sayısında 50 rakamına ulaşmamıza çok az kaldı. Her 50 sandalyede bir de kutlamak amacıyla pasta kesme kararı aldık. Bu yardımları yapmamda bana destek olan gönül dostlarımı da çok teşekkür ediyorum” ifade etti.

 

Haber / Seyit SÜREN           


0282 726 91 91
0282 747 65 10