Doyasıya eğlendiler

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, okullar açılırken üyeleri için yaz sonu şenliği düzenledi.

Süleymanpaşa 20.09.2017 15:09:00 0
Doyasıya eğlendiler

ÇOCUKLAR YENİ BECERİLER KEŞFETTİ

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan ve 7 binden fazla üyesi bulunan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, üyeleri için sahil dolgu alanda yaz sonu şenliği düzenlendi. Şenlikte Çocuk Kulübü üyesi çocuklar, tamamen ücretsiz olarak çok sayıda atölyede hem eğlenip hem yeni beceriler keşfederken bir yandan da ip atlama, hula-hop çevirme, yakan top, halat çekme gibi geleneksel çocuk oyunları oynayarak eğlence dolu bir gün yaşadılar.

 

 ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

 

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nün organizasyonuyla gerçekleşen yaz sonu şenliğinde, resim atölyesi, müzik atölyesi, origami atölyesi, zumba dans atölyesi gibi atölyelerin yanı sıra, körebe, ip atlama, halat çekme, hula-hop çevirme, yakan top ve daha birçok çocuk oyunu yer aldı.

 

DİLEKLERİNİ BALONLA GÖKYÜZÜNE YOLLADILAR

 

Her yaştan 2 binden fazla Çocuk Kulübü üyesinin katıldığı etkinliğin sonunda gökyüzüne yüzlerce balon salındı. Çocuklar küçük kartlara yazdıkları dilekleri uçan balonlara bağlayarak gökyüzüne gönderdiler.

 

Şenliğe çocuklar kadar veliler de yoğun ilgi gösterirken, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da çocukları bu keyifli günde yalnız bırakmadı.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10