Kızılpınarspor- 3 Kırkgöz Gençlik ve Spor -3

Tekirdağ Birinci Amatör Lig C Grubunda sezonun ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde oynayan ve hedefi bu yıl şampiyonluk olan Kızılpınarspor grubun güçlü ekiplerinden Kırkgöz gençlik ve Spor ile k

Çerkezköy 20.09.2017 16:05:00 0
Kızılpınarspor- 3 Kırkgöz Gençlik ve Spor -3

Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen müsabakanın ilk yarısında rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Kızılpınarspor ikinci yarıda ilk yarıdaki oyununda uzak bir oyun sergiledi. Müsabakanın ikinci yarısında Kırkgöz Gençlik ve Spor, Kızılpınarspor karşısında daha üstün bir oyun sergileyen takım oldu. 3-3 sona eren müsabaka genelde denk kuvvetler mücadelesi şeklinde heyecanlı şekilde geçti.

 

ORTAYA KONAN OYUNDAN MEMNUNUZ

 

Maç sonunda konuşan Kulüp Başkanı Birol Öztürk şunları söyledi, “Sezonun ilk maçı olması ve kendi saha ve seyircimiz önünde mutlak kazanmanın heyecanı ile oynanan bu ilk maçımız genelde iyi geçti diyebilirim. Ancak oyuncularımızın taraftarlarımız önünde mutlak galip gelmelerinin heyecanının dorukta olması ve yakaladığımız mutlak birkaç gol pozisyonundan da yararlanamadık. 90 dakika geneline baktığımızda ortaya takım olarak güzel futbol koyduk. Önümüzdeki maçlardan itibaren daha temkinli ve heyecanımızı kontrol altında tutarak hedefimize ulaşmaya özen göstereceğiz. Rakibimizin de grubumuzun güçlü ekiplerinden biri olması da heyecanımızla birleşince galip geleceğimiz müsabakadan 3-3 ayrılarak bir puan aldık. Her şeye rağmen ortaya konulan oyun ileriki maçlarımızın daha iyi neticeler alacağının habercisi oldu ve oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10