Müjde Akay'dan geldi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Gençlikspor kulübü bünyesinde oluşturdukları güreş şubesine 70 güreşçinin kayıt yaptırdığını ve ilçede güreşin yen

Çerkezköy 21.09.2017 18:45:00 0
Müjde Akay

SPOR’UN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ‘’İlçede sporun her branşında başarılı olunması  ve gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak, korumak, kollamak ve onların spor yapmalarını sağlamak için spora çok önem veriyoruz. Sanayi kenti olan ilçemizin sanayinin yanı sıra spor dallarında da ismini ülke genelinde ve dış ülkelerde büyük kitlelere duyurması gerekmektedir. Bu nedenle her zaman imkanlarımız nispetinde sporcunun ve spor kulüplerimizin yanındayız ve destekliyoruz” dedi.

 

İLÇEMİZDE GÜREŞ’İ ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜRMEK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTIK

 

Başkan Vahap Akay Çerkezköy Belediyesi Güreş Kulübünün yıllar önce başarılarını hatırlatarak, “İlçemiz güreşi bundan yaklaşık 10 yıl öncesi başarılı sporcuların bulundu ve Türkiye ve Avrupa şampiyonluğu çıkarak bir güreş kulübümüz vardı. Sonra bu kapatıldı ve ilçemizde güreş olayı birden yok olmaya başladı. İlçemizde güreşimizi yeniden canlandırmak ve eski başarılı günlerine döndürmek için Çerkezköy Belediyesi olarak Amatör sporları desteklemek ve ilçe sporumuzun daha iyi yerlere gelmesini sağlamak amacıyla kurulan Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüz bünyesinde Güreş bölümü  geçtiğimiz günlerde hayata geçirildi ve güreşçi kayıtları başladı. Şu anda 70 güreşçinin kaydı yapıldı ve kayıtlar devam ediyor. İnşallah Çerkezköy olarak ilçemiz Güreşini halkımızla birlikte eski başarılı günlerine döndüreceğiz ve bunda da kararlıyız. Bu konuda çalışmalar başlatıldı ve çalışmalar hızla devam ediyor” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10