Derbi öncesi Erem'den sportmenlik uyarısı

Tekirdağ Derbisi olarak nitelendiren 1911 Çerkezköyspor ile 1947 Çorluspor maçı öncesi Çerkezköy Spor Kulübü Başkanı Uğur Erem takıma sportmenlik uyarısında bulunarak, "Çorlu bizim kardeş

Çerkezköy 23.09.2017 23:51:00 0
Derbi öncesi Erem

Çerkezköy 1911 Spor Kulübü yöneticileri, teknik heyet ve oyuncuları 1947 Çorluspor maçı öncesi Yalı Restorantta düzenlenen yemekte bir araya geldi. Burada bir konuşma yaparak açıklamalarda bulunan Çerkezköy Spor Kulübü Başkanı Uğur Erem, “Yarın ilk maçımıza çıkacağız, çok önemli bir maç. Her maçı kendi içinde değerlendiriyoruz. Hiçbir zaman şu takım şöyledir veya böyledir şeklinde bir değerlendirme içinde değiliz. Çok ciddi bir şekilde lige hazırlandık. Alt yapısıyla, stadıyla, yöneticisiyle, teknik heyetiyle, oyuncularıyla, malzemeleriyle,  arttık söz sizde. Beyniniz ve ayaklarınızın paralel çalışması bize başarıyı getirecektir.”dedi.

 

“SPORTMENLİK DIŞI DAVRANIŞ GÖRMEK İSTEMİYORUM”

 

Futbolculardan maç içerisinde sportmenlik dışı hareketlerden kaçınmalarını isteyen Başkan Erem,“ Bu maça aynı zamanda ‘Tekirdağ derbisi’ diyoruz. İki BAL takımın rekabet maçı olacaktır ama dostluk içinde geçecektir. Kesinlikle, Çorlu bizim kardeş şehrimiz, takımımızdır. Maçta hiçbirinizde sportmenlik dışı davranış görmek istemiyorum. Rakip size tekme atarsa sarı kart görür. O tekmeye siz dönüp cevap verirseniz kırmızı kart görürsünüz. Bunu hiç unutmayın. Maçta sinirlenebilirsiniz, hakem haksızlıklarına uğrayabilirsiniz, rakip sizi çileden çıkartmak için birçok şey yapabilir. Bunların hepsine alışmanız gerekiyor, diye düşünüyorum. Zaten içinizde tecrübeli arkadaşlarınız var. Birlik ve beraberlik içinde, hiç kimsenin diğer arkadaşına hatasından dolayı en ufak bir şey söylemeyeceği hatta telafi edici cümleler kullanmasını istiyorum. Futbol şansının yanınızda olmasını diliyorum.”ifadelerini kullandı.

 

1911 Çerkezköyspor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu ise “Kamp sonrası düzenlenen yemekte bir araya geldik. Maça çok iyi hazırlandık. Ligin ilk maçı, inşallah 3 puanı kazanan taraf biz olacağız.”şeklinde konuştu.     

 

MAÇ CANLI OLARAK YAYINLANACAK

 

Öte yandan Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak maç Çerkezköy Haber Gazetesi facebook sayfası ile Radyo Haber’den saat 15:00’da ortak olarak canlı yayınlanacak.      

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10