Kızılpınar farklı mağlup

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda haftaya lider durumda giren Çukuryurtspor temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor'u farklı geçti.

Çerkezköy 25.09.2017 15:21:00 0
Kızılpınar farklı mağlup

GOLLER ÜST ÜSTE GELDİ

 

Pazar günü Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip maçın hemen başında Serdar Harmancı’nın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip karşılaşmanın 10.dakikasında ise Deniz ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Üst üste kalesinde iki gol gören temsilcimiz Kızılpınarspor karşılaşmanın ikinci devresinin hemen başında Kayhan ile bulduğu golle umutlandı.

 

KIZILPINAR BİR PUANDA KALDI

 

Ancak çabuk toparlanan ev sahibi ekip Çukuryurtspor karşılaşmanın 55.dakikasında Hüseyin Namaz’ın şık golü ile farkı tekrar ikiye çıkardı. Gelen golle birlikte oyun disiplininden kopan Kızılpınarspor karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Çukuryurtspor karşılaşmanın 70’inci dakikasında Serdar Harmancı’nın golü ile skoru 4-1’e getirdi. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Çukuryurtspor’da sahneye bir kez daha çıkan Serdar kendisinin üçüncü takımının da beşinci golünü kaydetti. 80.dakikada ise Kızılpınarspor kazandığı penaltıyı değerlendiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çukuryurtspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çukuryurtspor bu galibiyet ile puanını 6 yaparken, Kızılpınarspor ise bir puanda kaldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10