Ödüller sahiplerini buldu

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen `Hizmet Binası Ulusal Mimari" proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Tekirdağ 25.09.2017 16:01:00 0
Ödüller sahiplerini buldu

8 PROJE ÖDÜL KAZANDI

 

84 proje arasından jüri tarafından belirlenen 8 proje ödül  kazandı. Dereceye giren projeler tartışmaya açılarak görüş alışverişinde bulunuldu.  Jürinin seçim yaparken çok zorlandığı yarışmada birinciliği Mimar Fırat Doğan ve ekibinin projesi kazandı ve  50 bin liralık ödülün sahibi oldu.

 

KOLAKYUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

 Ödül töreni ve ardından Namık Kemal Üniversitesi Konferans salonunda gerçekleştirilen kolokyuma  Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile  davetliler ve mimarlar katıldı.

 

PLAKETLER YETKİLİLERDEN TARAFINDAN VERİLDİ

 

Dereceye girenlere ve jüri üyelerine plaketleri Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve diğer yetkililer tarafından verildi.

 

’TEKİRDAĞ’A UZUN YILLAR HİZMET EDECEK BİNALAR İSTİYORUZ’’

 

Kolokyumda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Hizmet Binasının Projesinin de yarışma ile belirlendiğini hatırlatarak "Bizim de daha önce bina konusunda sıkıntımız vardı. 1984 yılında yapılan eski belediye binamızı depreme dayanıklı olmadığı için yıkmak zorunda kaldık. Biz 20 yılda yıkılacak binalar değil depreme dayanıklı Tekirdağ'a daha uzun yıllar hizmet edecek binalar istiyoruz. Bu proje de Süleymanpaşa belediyesine hayırlı olsun" dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10