Festivalde Candan Erçetin rüzgarı esti

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali, Candan Erçetin ve Kardeş Türküler konseri ile sona erdi. Binlerce Süleymanpaşalının

Süleymanpaşa 25.09.2017 16:19:00 0
Festivalde Candan Erçetin rüzgarı esti

KONSER MUHTEŞEM SONLA BİTTİ

 

3. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali, muhteşem bir konserle final yaptı. Candan Erçetin ve Kardeş Türküler, üç gündür coşkuyla süren festivale yakışan bir finale imza atarak Süleymanpaşalılara uzun yıllar unutulmayacak bir gece yaşattı.

Kardeş Türküler Orkestrası’nın Türkçe, Kürtçe, Arapça, Rumca, Ermenice gibi Anadolu’nun her yöresinden ve bu coğrafyadaki tüm halkların dillerinde türkülerden oluşan repertuarı ile etkileyici bir performans sergilerken, Candan Erçetin de sevilen parçaları ile binlerce Süleymanpaşalıyı coşturdu.

 

EŞKİNAT TEŞEKKÜR ETTİ

 

Konser sonunda Candan Erçetin’e çiçek takdim eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, usta sanatçıya ve Kardeş Türküler’e teşekkür etti. Eşkinat, “Nazım’ın dediği gibi, bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine… İşte Kardeş Türküler, işte Atatürk kızı Candan Erçetin. Bize yaşattıkları bu muhteşem geceden dolayı teşekkür ediyorum,” diye konuştu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10