Türk Metal'in eğitimleri sürüyor

Türk Metal Sendikası üye eğitimlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Çerkezköy 25.09.2017 19:34:00 0
Türk Metal

2002 yılında başlayan eğitimlerde bu güne kadar binlerce üyenin eğitim aldığını belirten Türk-iş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak Türk Metal Sendikası olarak eğitimlere çok önem verdiklerini belirtti.

 

EĞİTİM YAŞAMIMIZIN BİR PARÇASIDIR

 

Başkan Murat Koçak, her alandaki eğitimin yaşamın bir parçası olduğunu belirterek, “Türk Metal Sendikası olarak biz eğitime çok önem veriyoruz. Üyelerimizin ülke ekonomisine daha çok katkı sağlamaları ve bilinçli üretim yapmaları için eğitimler veriyoruz. Bu eğitimlerimiz 2002 yılından bu yana aralıksız olarak devam ediyor. Aralıksız olarak devam eden eğitimlerimizle üyelerimiz çalıştıkları işyerlerinde daha bilinçli üretim gerçekleştirmesi ile ülke ekonomimize daha çok katkı sağlamaya başlandı. Bu nedenle eğitim bir ülke için ne kadar çok önemli olduğu görülmektedir” dedi.

 

DİDİM’DEKİ EĞİTİME 89 KİŞİ GÖNDERDİK

 

Başkan Murat Koçak şöyle devam etti, “Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak önceki günde Büyük Anadolu Otel Didim’de yapılacak olan eğitime katılmak üzere Türk metal Sendikası Çerkezköy şubemize bağlı işyerlerinde çalışan üyelerimizden 89 üyemizi şubemizden otobüslerle yolcu ettik. Eğitimlerimiz aralıksız olarak tekli ve belli zamanlarda da eşli olarak devam ediyor”. diye bilgi verdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10