Yatağan'daki termik santrali yerinde inceleyecekler

Çerkezköy Belediyesi'nin destekleriyle Bodrum'daki seminere katılmak üzere bu sabah 04.00'te Çerkezköy Belediyesi önünden hareket eden basın mensupları ve mahalle muhtarları Perşembe günü ise ziyar

Çerkezköy 25.09.2017 19:43:00 0
Yatağan

ZİYARET EDECEKLER

 

Çerkezköy’de yapılması planlanan fakat geçtiğimiz günlerde bakanlar kurulunun kararına itiraz eden Çerkezköy Belediyesinin başlattığı dava neticesinde Danıştay 6.dairesi Başkanı Habibe Ünal ve diğer üyelerin ortak imzasını taşıyan karar ile askıya alınan bu sefer de Çerkezköy-Kapaklı arasında bulunan hazine arazisine yapılması gündemde olan kömürlü termik santral hakkında yerinde bilgi alıp, görmek ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Muğla’nın Yatağan ilçesinde bulunan kömürlü termik santral ziyaret edilecek.

 

“HEP BİRLİKTE GİDECEĞİZ”

 

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Muhtarlarımız ve basın mensupları Bodrum’da gerçekleştirilecek eğitim seminerine katılmak üzere yola çıkacaklar. Perşembe günü kömürlü termik santralinin bulunduğu bölgeyi ziyaret ederek muhtarlarımız oradaki muhtarlarla bir araya gelecekler. Muhtarlarımız orada termik santralden sonra yatağan örneğini gözlemleyecekler. Ben Çarşamba akşamı muhtarlarımızın arasına katılacağım ve hep birlikte Perşembe günü Yatağan’a geçeceğiz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10