Veteranlara Yavuz Grup'tan kahvaltı

Trakya Bölgesel Veteran ligi B Grubunda mücadele eden Çerkezköy Doğanspor Veteran Takımı'na  Merkezi Veliköy mahallesinde bulunan  Yavuz Grup  kahvaltı sponsoru oldu.

27.09.2017 19:37:00 0
Veteranlara Yavuz Grup

Çınar Restaurant’ta önceki gün verilen kahvaltı’da  Yavuz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yavuz,Çerkezköy Doğanspor eski  kulüp başkanı ve ayni zamanda kulübün Doğal başkanı Kazım Asbaş,takım Antrenörü melih Gedikoğlu ve sporcular hazır bulundu.

 

HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAOLMAYA ÖZEN GÖSTERECEĞİZ

 

Yavuz grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yavuz ise, “Öncelikle Çerkezköy’ün efsane kulübü olan Çerkezköy Doğanspor’umuza ve bu yıl Trakya Veteran Liginde mücadele edecek olan Çerkezköy Doğanspor Veteran takımımıza başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum. Yavuz Grup olarak her zaman sporcunun ve spor kulüplerimizin yanında olmaya özen göstereceğiz. “dedi.

 

VETERAN TAKIMIMIZDA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEK

 

Kazım Asbaş yemek sonrası yaptığı konuşmada, “Bu yıl Trakya bölgesinde başlayan Trakya Veteranlar Ligi B Grubunda mücadele eden Veteran takımımızın başarılı olacağına inancım tamdır. Nasıl Çerkezköy Doğanspor uzun bir aradan sonra liglere dönerek inancı ve azimli bir mücadele ile art arda bir üst lige yükselme  başarısını göstererek bu yıl süper amatörde mücadele  etmektedir  ve hedefi de bal’dır. Bu yıl Trakya bölgesel veteran Liginde  Veteran takımımızın da başarılı olacağına inancım tamdır. Çünkü Doğanspor ilklerin takımı olduğunu bu ligde de kendini gösterecektir. Veteran takımımıza  ve tüm takımlarımıza başarılar diliyor,kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi.

 

BAŞARILI OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

 

Çerkezköy Doğanspor Veteran Takımı Antrenörü Melih Gedikoğlu’da, “ Çerkezköy Doğanspor Kulubü Veteran takımı olarak bu yıl ilçemizi Trakya Bölgesel veteranlar liginde temsil edecek olmaktan son derece mutluyuz. Kazım başkanımızın da belirttiği gibi hedefimiz bu lig de başarılı olmaktır. Başarılı olmak içinde elimizden geleni yapacağız.2017-2018 Veteranlar liginin takımımıza ve tüm takımlara kazasız belasız bir yıl olması temennisiyle hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10