Kapaklılı gazilerden CHP'ye ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı temsilcisi İbrahim Çetintaş  gazilerle birlikte önceki gün Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Gazileri İlçe Başkanı Kenan Seç

Kapaklı 27.09.2017 19:43:00 0
Kapaklılı gazilerden CHP

GAZİLERİMİZİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR

 

Olgun bir havada geçen ziyarette CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, “ Gazilerimiz bizim için önemlidir. Onlar yurt savunmasında ne denli canla başla canlarını hiçe sayarak mücadele verdiklerini biliyoruz. Bu gün rahat yatıp kalkıyor ise şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Gazilerimizin her zaman başlarının üstünde yeri var. Onların mutluluğu demek toplumun mutluluğu demektir.Bugünkü ziyaretleri içinde kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

KURUM VE SİVİL TOPLUM ZİYARETLERİ YAPIYORUZ

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş’da “Türkiye Muharip Gaziler Derneği kapaklı İlçe Temsilciliği olarak ilçemizdeki kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Bu günkü ziyaretimizi de CHP Kapaklı İlçe teşkilatı’na yaptık. Bizleri çok güzel ağırladıkları için başta İlçe Başkanı Kenan Seçkin olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10