Kültür merkezi proje çalışmalarını yerinde inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kapaklı'da yapımı devam eden Kültür Merkezini, S.S. 41 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerini ve mahalledeki vatandaşlarla bir araya gel

Kapaklı 28.09.2017 21:44:00 0
Kültür merkezi proje çalışmalarını yerinde inceledi

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kapaklı Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Kültür Merkezi inşaat alanını ziyaret eden Başkan Albayrak, çalışmaların son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın da bulunduğu ziyaretlerde Başkan Kadir Albayrak personele iyi çalışmalar diledi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak daha sonra ise Kapaklı İlçesindeki S.S. 41 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerini ziyaret etti. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ve Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal ile birlikte Kooperatif üyelerini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Taleplerin de değerlendirildiği görüşmede Başkan Albayrak, Kooperatif üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Üyeler ise ziyaretinden dolayı Başkan Kadir Albayrak ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 

 

VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, talep ve ihtiyaçları dinledi. Esnaf ile de bir araya gelerek sohbet eden Başkan Albayrak, esnafa hayırlı işler diledi. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar başta Başkan Albayrak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 

 

Haber / Hilal ÇARIKLI


0282 726 91 91
0282 747 65 10