Havadan karadan sudan herkes kayıp kuzenleri arıyor

Kapaklı'da Cumartesi akşamı "Balığa gidiyoruz"  diyerek evden ayrıldıktan sonra bir daha evlerine dönmeyen iki gençten dünde haber alınamadı.

Kapaklı 28.09.2017 21:46:00 0
Havadan karadan sudan herkes kayıp kuzenleri arıyor

Altı gündür kendilerinden hiçbir şekilde haber alınamayan gençler polis ve jandarma tarafından her yerde aranıyor.

 

DEĞİRMENKÖY’DE ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

 

Cumartesi akşamı evden balık tutmaya gidiyoruz diyerek çıkan 22 yaşındaki Gürkan Pehlivan ve 24 yaşındaki Kaan Arda’dan ailesi o günden sonra bir daha haber alamadı. Dün Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Jandarma ekipleri, AFAD, AKUT ekipleri ve iki kuzenin yakınları İstanbul’a bağlı Değirmenköy’de  arama çalışması başlattı. 

 

DRONE İLE HAVADAN ARANDI

 

Gürkan Pehlivan’a ait telefonun en son Demirköy’de sinyal verince ekipler o bölgeye yöneldi. Polisler AFAD, AKUT ekipleri kayıp iki genci bulabilmek için arazide seferber oldu. İstanbul’a bağlı Değirmenköy ve Büyükçavuşlu Mahallelerinin olduğu bölgeyi didik didik arayan ekipler şuana kadar bir sonuca ulaşamadı. Ayrıca iki gencin bulunabilmesi için havadan da drone ile de arama çalışması gerçekleştirildi. Aileleri tarafından merak edilen iki genci görenlerin polis ya da jandarma ile irtibata geçmesi hayati önem taşıyor.Polis iki gencin son olarak benzin aldıkları istasyondaki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Gün boyunca alanda arama yapan ekipler 22 yaşındaki Gürkan Pehlivan ve 24 yaşındaki Kaan Arda ve aracın izine rastlamadı. Akşam saatlerinde tekrar arama başlatan ekipler havanın kararmasıyla birlikte aramalara ara verdi. Aramalar bugün de bölgede devam edecek.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10