Mavioğlu Dünya Kalp Günün'de hastalarıyla birlikte buluştu

İrmet Hospital'in Kalp ve Damar Cerrahisi  Prof.Dr. İlhan Mavioğlu Dünya Kalp Dünü nedeniyle dün İrmet Hospital Konferans ve Toplantı Salonun'da İrmet Hospital'de göreve başladığı gün

Çerkezköy 29.09.2017 20:12:00 0
 Mavioğlu Dünya Kalp Günün

SİZLERİ SAĞLIKLI GÖRMEKTEN MUTLUYUZ

 

Prof. Dr. İlhan Mavioğlu  dün İrmet Hospital Konferans Salonu’nda saat 14.00-15.00 saatleri arasında birlikte olduğu hasta ve hasta yakınlarına hitaben kısa bir konuşma yaptı. Prof.Dr. Mavioğlu, “Bu gün sağlığına kavuşmuş olarak sizleri görmekten son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız ve yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Sağlıklı bireyler toplumun aynasıdır. Artık her biriniz sağlıklı bir bireysiniz. Bugün Dünya Kalp Günü dolayısıyla sizlerle birlikte olmaktan da ayrıca mutluyum.”dedi.

 

HASTA VE HASTA YAKINLARI DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

 

Prof.Dr. İlhan Mavioğlu’nun yaptığı konuşmadan etkilenen hastalar ve hasta yakınları zaman zaman duygulu anlar yaşadıkları gözlemlendi. Hasta ve hasta yakınlarıyla biraraya gelen Prof.Dr. İlhan Mavioğlu’nun hasta ve hasta yakınlarının buluşmasında İrmet Hospital Kardiyoloji Doktorlarından Prof.Dr.M.Hakan Dinçkal ve Doç Dr. Turgay Işık,İrmet Hospital  Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Alkan, ve ameliyat ekibi,KVC ekibi kat hemşireleri  de hazır bulundu.Yaklaşık 50 hasta ve hasta yakının hazır bulunduğu toplantıda hastalara günün  anlam ve önemi nedeniyle hastane yönetimi tarafından  hazırlanan hediyeler verildi ve pasta kesildi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10