itfaiye haftası tatbikatla kutlandı

İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) İtfaiyesi, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yangın eğitimi gerçekleştirirken, uygulamalı eği

Çerkezköy 29.09.2017 20:13:00 0
 itfaiye haftası tatbikatla kutlandı

TEORİK OLARAK ANLATILDI

 

Okulun Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitimde öncelikli olarak yangın ve depremden korunma tedbirleri teorik olarak anlatıldı. Olası bir yangın halinde öğrencilere nasıl davranmaları gerektiği hakkında bilgi veren ÇOSB İtfaiye yetkilileri; “Öğrencilerimize yangınla karşı karşıya kaldıklarında neler yapacakları konusunda uygulamalı bilgiler veriyoruz. Amacımız, çıkabilecek yangın vakalarına karşı hazırlıklı olup, can ve mal kaybının önüne geçmektir” diye konuştu. Bilgilendirmelerin ardından öğrencilere yangın tüplerinin nasıl kullanılması gerektiği ve yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği konusunda uygulamalı olarak anlatıldı.

 

“GÜÇLÜ BİR İTFAİYEYE SAHİBİZ”

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, İtfaiye Haftası dolayısıyla, ÇOSB İtfaiyesi’ni ziyaret etti. Özdoğan’ı burada ÇOSB İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu ve İtfaiyeciler karşıladı. İtfaiyecilerle tek tek tokalaşıp günleri kutlayan Özdoğan, çalışmalarında başarılar diledi. Bölgenin en güçlü İtfaiyesine sahip olmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydeden ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, “Gerek ekipmanı gerekse uzman personeliyle güçlü bir itfaiyeye sahibiz. Bölgemizdeki sanayicilere her konuda olduğu gibi itfaiye konusunda da en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10