Zorlu karşılaşmada gülen 1461 Karadenizspor oldu

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde haftanın önemli karşılaşmasında Kapaklı Sitespor evinde konuk ettiği 1461 Karadenizspor'a 3-2 mağlup oldu.

2.10.2017 19:03:00 0
Zorlu karşılaşmada gülen 1461 Karadenizspor oldu

APAKLI’DA OYNANDI

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2. Hafta karşılaşmasında Kapaklı Sitespor 1461 Karadenizspor ile karşılaştı. Pazar günü saat 14:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Tugay, Nurullah, Uğur, Doğukan, Yunus, Yusuf, Numan, Serdar, Ceyhun, Serkan Akyüz ve Mert ilk 11’i ile çıkarken, 1461 Karadenizspor takımı ise Süleyman, Başar, Şahin, Hakan, Uğur, Dolunay, Natt, Gökhan, Tolga, Harun ve İbrahim ilk 11’i ile sahaya çıktı.

 

ÇABUK TOPARLANDI

 

Yoğun yağış altında oynanan ve kıran kırana oynanan karşılaşmanın 5.dakikasında sahneye çıkan golcü oyuncu Harun düzgün vuruş ile takımını öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında kalesinde gördüğü golle birlikte oyun disiplininden kopmamaya çalışan Kapaklı Sitespor beraberlik için yüklenmeye çalıştı. Karşılaşmanın 42.dakikasında Numan’ın şık pasıyla birlikte hareketlenen Mert düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru eşitledi. Gelen golle birlikte büyük bir moral bulan Kapaklı Sitespor’da bu kez sahneye Yunus çıktı. İlk devrenin son dakikalarında golü kaydeden Yunus takımının soyunma odasına önde gitmesini sağladı. İlk devrenin bitiş düdüğünün ardından Kapaklı Sitespor’Dan Serkan Akyüz ve konuk ekip 1461 Karadenizspor’dan Hakan kırmızı kart gördüler.

 

EKSİK TAKIMLA KAZANDILAR

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de aynı tempolu oyun devam etti. Rakibi karşısında daha etkili bir oyun sergileyen yenik durumdaki 1461 Karadenizspor karşılaşmanın 64.dakikasında beraberlik sayısını buldu. Sahneye çıkan Başar şık bir vuruş ile skoru eşitlerken, bu golden 1 dakika sonra konuk ekip 1461 Karadenizspor’da Nat ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını dokuz kişi bıraktı. Rakibi karşısında dokuz kişi kalmasına rağmen oyundan kopmayan konuk ekip 74.dakikada galibiyet golünü buldu. Yaşanan karambolde topla buluşan Şahin düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-2 yaptı. Karşılaşmanın son dakikalarında ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor’un bir golü geçersiz sayılırken, karşılaşmada konuk ekibin üstünlüğünü ile tamamlandı. Kapaklı Sitespor ikinci hafta sonunda da puanla tanışamazken, 1461 Karadenizspor ise altı puanla zirve takibini sürdürdü.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10