Çukuryurtspor'dan farklı tarife

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda şampiyonluğun iddialı iki ekibi Çerkezköy'de karşı karşıya geldi. Rakibi Çerkezgücüspor'u 4 golle geçen Çukuryurtspor liderliğini devam ettird

2.10.2017 19:07:00 0
Çukuryurtspor

KARŞILAŞMADA ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya konuk ekip Çukuryurtspor etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çukuryurtspor’da topla buluşan Serdar Harmancı düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru 1-0 yaptı. Gelen golle birlikte rahatlayan konuk ekip kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, temsilcimiz Çerkezgücüspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Temsilcimizde sahneye çıkan golcü oyuncu Hasan Barut çok şık bir vuruş ile skoru eşitledi.

 

DÖRT GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlanırken, ikinci devre de karşılıklı ataklarla geçildi. Rakibine göre daha dinç bir futbol ortaya koyan konuk ekip Çukuryurtspor 55.dakikada Anıl Koçoğlu ile skoru eşitledi. Kalesinde ikinci golü gören temsilcimiz Çerkezgücüspor kalan dakikalarda oyun disiplininden koptu. Rakibinin üstüne gelen konuk ekip ilk golün sahibi Serdar Harmancı ile farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda çok rahat bir futbol sergileyen Saray temsilcisi Çukuryurtspor 87.dakikada Anıl Koçoğlu’nun golü ile karşılaşmadan 4-1 galip ayrılmasını bildi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10