Çolakoğlu: Her maçımızı ciddiye alıyoruz

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta oynadığı iki karşılaşmayı da kazanarak liderlik koltuğuna oturan 1911 Çerkezköyspor'da Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu Bigaspor ma

3.10.2017 19:43:00 0
Çolakoğlu: Her maçımızı ciddiye alıyoruz

Zorlu deplasmandan üç puan ile döndükleri için mutlu olduklarını kaydeden Sebahattin Çolakoğlu, takımın gücüne güç katacak bir santrafor transferi yapacaklarını kaydetti.

 

“HER TAKIMI CİDDİYE ALIYORUZ”

 

Hafta sonu oynanan ve 1911 Çerkezköyspor’un 2-0 kazandığı Bigaspor maçını düzenlediği basın toplantısında değerlendiren 1911 Çerkezköyspor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Ligdeki her takımı ciddiye alıyoruz ve buna göre de yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Hafta sonu Bigaspor karşılaşmasına bir gün önceden yola çıktık, Çan’da konakladıktan sonra Biga’ya geçtik. Maç günü Biga’da ciddi bir yağış vardı. Fakat zemin suni çim olduğu için su toplamadı ve zeminden yana sıkıntımız olmadı. Maça ev sahibi Bigaspor baskı kurarak başladı. Biz de rakibimizi tartmaya ve kontra ataklarla pozisyon bulmaya çalıştık. 20.dakikadan sonra oyunu lehimize çevirdik.34.dakikada Ünal’ın attığı gol ile 1-0 öne geçtik. Bu dakikalarda yaşanan bir tartışma sonucunda Bigaspor’lu futbolcu kırmızı kart gördü ve rakibimiz 10 kişi kaldı. İlk yarı 1-0 üstünlüğümüz ile tamamlandı. Bigaspor’un 10 kişi olmasından yararlanarak ikinci yarıda oyunun hakimi bizdik. İkinci yarının baştan sonuna kadar üstün olan taraftık. Rakibimize sadece 1 pozisyon verdik. İlyas’ın golüyle 2-0 öne geçtik ve rahatladık. Ali Rıza’nın da kaçırdığı 2-3 çok net pozisyonu var.Biga gibi zorlu bir deplasmanı kayıpsız bir şekilde atlattık. Özellikle karşılaşmaya iki santraforumuzun eksikliği ile çıktık. Ligin ilk hafta maçında sakatlanan Anıl Dilaver maçta forma giymezken, Şafak Törin ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Maçta da o bölgede Ali Rıza oynadı” dedi.

 

“KALECİ MERT AMELİYAT OLACAK”

 

Hafta sonunda oynayacakları Uzunköprüspor karşılaşmasına odaklandıklarını kaydeden Çolakoğlu “
Çarşamba günü çift, Perşembe ve Cuma günleri tek olmak üzere idmanlarımızı çim sahada yapacağız. Anıl’ın sakatlığı geçmek üzere ancak oyuncumuzun idman eksikliği var. İlk maçta ısınırken talihsiz bir sakatlık geçiren kalecimiz Mert ise Perşembe günü sağ dizinden ameliyat olacak. 6-8 hafta sahalardan uzak kalacak” diye konuştu.

 

CADDELİLER’E TEŞEKKÜR

 

Zorlu Çorluspor 1947 ve Bigaspor deplasmanında takımı yalnız bırakmayan Caddeliler Taraftar Grubu’na da teşekkür eden Çolakoğlu “Olumsuz hava şartlarına rağmen 70 taraftarımız bizleri destekledi. İlk olarak taraftarlarımızı açık tribüne alacaklarını söylediler. Olaya müdahale ettik ve taraftarlarımız maçı kapalı tribünden Biga taraftarları ile birlikte dostane bir şekilde seyretti. Bigaspor kulübü bir hafta öncesinden maç biletlerini 5 lira üzerinden satacağını açıklamıştı. Fakat rakip takıma aynı gün bilet fiyatını 10 lira yaptılar. Deplasmana gittiğimizde nasıl karşılanıyorsak, biz de ahlakımızı bozmadan o takımı o şekilde karşılayacağız. Bigaspor yöneticilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

MAÇA DAVET

 

Çolakoğlu “ Santrafor bölgesine sürpriz bir transfer yapacağız. Transferimiz yetişirse ve hocamızın raporu doğrultusunda maçta oynayabilecek. Amacımız Uzunköprüspor maçını da kayıpsız geçerek Sultangazispor deplasmanına gitmektir. Her maçımızı ciddiye alıyoruz ve her maçımıza ‘Biz bu sene şampiyon olacağız’ iddiasıyla çıkıyoruz” dedi. 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Uğur Can Avcılar ise Pazar günü Mustafa Uğraş Stadı’nda oynanacak Uzunköprüspor maçına tüm Çerkezköylüleri davet etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10