Akay: 3.Lig neden olmasın

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve ilk iki haftayı kayıpsız geçen Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Başkanı Uğur Erem, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ile birlikte Çerkezköy

4.10.2017 19:49:00 0
Akay: 3.Lig neden olmasın

“LİDER DURUMDAYIZ”

 

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Başkanı Uğur Erem, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Yahya Aydın ve futbolcular Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, hafta sonu Çerkezköy’de oynanacak olan Uzunköprüspor maçına davet ettiler.

 

Sezona 2 de 2 yaparak başladıklarını ve lider durumda olduklarını kaydeden Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Başkanı Uğur Erem, “İlk iki hafta sonunda 6 puanla lider durumdayız. Sezona iyi bir başlangıç yaptık ve ilk iki maçımızdan da galibiyet ile ayrıldık. Bu hafta kendi sahamızda Uzunköprüspor ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmada Belediye Başkanımızı da tribünde görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HERKESE SEVİNDİRDİ

 

Hafta sonu oynanacak olan Uzunköprüspor karşılaşmasında tribündeki yerini alacağını ifade eden Akay “ Çerkezköy 1911 Spor’un ilk iki haftada aldığı galibiyet ile lige iyi bir başlangıç yaptı. Temsilcimizin Bigaspor deplasmanından 3 puanla dönmesi herkesi sevindirmiştir. Sezona başlarken dile getirilen şampiyonluk sloganı inşallah gerçek olur. Alınan güzel sonuçlar takımımızın bu doğrultuda ilerlediğini gösteriyor” diye konuştu.

 

3. LİG NEDEN OLMASIN

 

3. Lig’de Çerkezköy’ün temsil edilmesinin önemli olduğunu belirten Akay “ 6-7 yıl önce Çerkezköy  3. Lig’de temsil edilmişti. Takımımız şu anda yoluna emin adımlarla ve güzel bir şekilde devam ediyor. Bu birlik, beraberlik ve performans devam ederse hayali kurulan 3. Lig neden olmasın. Biz Çerkezköy Belediyesi olarak bu yolda üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Eksik gedik varsa tamamlarız” dedi. Çerkezköy 1911 Spor Teknik Direktörü Yahya Aydın’dan takımın son durumu hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Vahap Akay, teknik ekibe ve futbolculara başarılar dileyerek, Çerkezköylü sporseverlerin 3. Lig’e duyduğu özlemin bu sene dinmesini temenni etti.

 

BAŞKAN’A HEDİYE VERİLDİ

 

Takım olarak istim üzerinde olduklarını kaydeden Çerkezköy 1911 Spor Teknik Direktörü Yahya Aydın ise “Moral, motivasyon ve mental olarak iyi bir durumdayız. İlk hedefimiz evimizde oynayacağımız Uzunköprüspor maçından da 3 puan alarak liderliğimizi sürdürmek” dedi. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay’a, Çerkezköy 1911 Spor Kulübü forması, atkısı ve kaşkolü hediye edilirken, toplu fotoğraf çektirildi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10