Vali Ceylan okul ziyaretlerinde bulundu

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile okul ziyaretleri yaparak incelemelerde bulunan Vali Mehmet Ceylan, Süleymanpaşa Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 2017-2018 Eğitim – Öğretim YılÄ?

Süleymanpaşa 4.10.2017 19:52:00 0
Vali Ceylan okul ziyaretlerinde bulundu

VALİ CEYLAN ÖĞRENCİLERE TAVSİYELERDE BULUNDU
 

Ziyareti sırasında sınıflara girerek öğretmen ve öğrenciler ile görüşen Vali Ceylan, yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulunarak öğrencilere derslerine iyi çalışmalarını, kitap okumalarını ve spor yapmalarını tavsiye etti.

 

ÖĞRENCİLERİMİZ BİZE EMANET

 

Sonrasında öğretmenler odasında İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri yetkilileri, okul yöneticileri ve öğretmenler ile bir araya gelen Vali Ceylan, “Öğrencilerimiz bizlere emanet. Öğrencilerimizi kitap okuma alışkanlığı kazandırarak, teknolojiyi gerekli koşullarda ve verimli bir şekilde kullanmayı öğreterek, ders harici aktiviteler ile öğrencileri hayata hazırlayarak, kötü alışkanlıklardan uzak kalmayı öğrencilerimize benimseterek onları en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Okul ve aile bütünlüğünü sağlayarak eğitim ve öğretimin sadece okulda değil hayatın her alanında yapılmasını sağlamalıyız. Siz değerli öğretmenlerimize bu kutsal görevi icra ettiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum ve başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi.
 

Haber / Sevim BOZKURT
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10