Erem: Kalıcı gelirlere ihtiyacımız var

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Başkanı Uğur Erem, Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu ve Organizasyon Sorumlusu Gökhan Biber Çerkezkö

5.10.2017 20:08:00 0
Erem: Kalıcı gelirlere ihtiyacımız var

“İKİDE İKİ YAPTIK”

 

Ziyarette konuşan 1911 Çerkezköyspor Başkanı Uğur Erem “ 161 takımın ve 12 grubun yer aldı Bölgesel Amatör Ligde bu yıl mücadele ediyoruz. Sizleri de maçlarımızda görmek istiyoruz. UZunköprüspor ile Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda maçımız var. Belediyemizin, iş adamlarımızın ve sanayicilerimizin destekleriyle bu yıl başarılı bir takım kurduk. Ligde oynadığımız ilk iki karışlaşmayı da kazanarak ikide iki yaptık. Üst üste gelen galibiyetlerle birlikte taraftarlarımızın da takıma olan güveni arttı” dedi.

 

“SİZDEN DESTEK BEKLİYORUZ”

 

Başarı için takımın kalıcı gelirlere ihtiyacı olduğunu kaydeden Erem “ Geçmiş dönemlerde Çerkezköy Belediyesinin 3.Ligde mücadele eden Çerkezköy Belediyespor’a vermiş olduğu desteklerden ötürü hukuki sıkıntısı sürüyor. Soruşturma devam ettiği için Başkanımız Vahap Akay, halı saha yada otoparkların ihale edilerek takıma destek konusuna yanaşmıyor. Kızılpınar’daki sahanın tahliye davası lehimize tamamlandı. İki sahayı ihale yoluyla belediyemiz kamu yatırımı olarak kulübe destek verirse kulüp olarak ligde ekonomik anlamda rahatlarız. O konuda işlemlerin hızlanması noktasında sizlerin desteğini bekliyoruz. Şuan oynadığımız Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda da problemler var. Bununla ilgili yeni proje yapılacak. Çim saha konusunda sizden çalışmalar hakkında destek istiyoruz” dedi. Ziyaretin sonunda 1911 Çerkezköyspor yönetimi günün anısına Kaymakam Atilla Selami Abban’a isminin yazılı olduğu forma, atkı ve taraftar kartı hediye etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10