Jandarmadan lüks araçta uyuşturucu operasyonu

Tekirdağ'da bir istihbaratı değerlendiren Kumbağ jandarma ekipleri, durdurdukları bir otomobilde Kokain, Uyuşturucu hap ve esrar ele geçirdi.

Tekirdağ 6.10.2017 18:50:00 0
Jandarmadan lüks araçta uyuşturucu operasyonu

Şüphelilerin arama yapılan ev adresinde ise K.Ö (30),  adlı bir kadını fuhuş yaptırmak amacı ile zorla alıkoydukları belirlendi.

 

DEDEKTÖR KÖPEĞİ İLE ARANDI

 

İddiaya göre Tekirdağ İl jandarma KOM ve Kumbağ jandarma ekipleri, İstanbul’dan Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı tatil beldesi Kumbağ’a plakasını belirledikleri bir lüks otomobille uyuşturusu getirileceği bilgisi üzerine Kumbağ girişinde önlem aldılar. Şüpheli araç jandarma tarafından durdurularak Limit isimli dedektör köpeği ile araçta yapılan aramada, 493 adet uyuşturucu hap, 15 gram kokain ve 20 gram esrar ele geçirildi.

 

JANDARMAYA SIĞINDI

 

Araçta yakalanan, O.A, M.O, Y.Ç ve N.A isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin kiraladıkları ev adresine arama yapmak için giden jandarma ekiplerinden yardım isteyen evdeki K.Ö isimli kadın kendisinin burada zorla tutulduğunu söyledi. Bunun üzerine ekipler kadını koruma altına aldı. Daha sonra K.Ö’ün ailesi ile irtibata geçen jandarma Mağdur kadını ailesine teslim etti. Öte yandan adliyeye sevk edilen O.A, M.O, Y.Ç uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklanırken, N.A adli kontrolle serbest kaldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10