Mandalı: Parklarda bakım onarım çalışmaları sürüyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ilçe merkezinde Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kapaklı 6.10.2017 18:56:00 0
Mandalı: Parklarda bakım onarım çalışmaları sürüyor

MICIR YOL ÇALIŞMASI YAPILDI

 

İlçe merkezinde mıcır yol çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Mandalı “ Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda Atatürk Mahallesi, Rüzgar gülü Sokak, Şehit Mustafa Uysal Sokak, Sarıkamış Sokak, Beyazgülü Sokak, Lara Sokak, Sönmez Sokak, Hacivat Sokak ve Cumhuriyet Mahallesi Önder Sokak’ta mıcır yol çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerimiz ayrıca İstiklal Caddesi okullar bölgesinde vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin daha güvenli ulaşımı için kaldırım çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğünün çalışmalarından da bahseden Mandalı “ Karaağaç Mahallesi 60 arkımızda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Parkımızda çocuklarımız için hem eğlenceli, hem de sportif teleferik montajı çalışmalarına başladık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde yeni park alanları oluşturmaya ve var olan parklarda bakım onarım çalışmalarımız devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesinde yapımına başladığımız 19 Mayıs parkımızda oyun gruplarının montajının ardından, çocuklarımızın güvenliği için çevre çiti montaj çalışmalarını sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10