Cezaevine gönderildi

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa mahallesinde önceki gün meydana gelen kavgada silahlar konuşmuş ve olayda bir kişi ağır yaralanmıştı. Polis tarafından gözaltına alınan zanlı Alişen D. çıkar

Çerkezköy 7.10.2017 18:57:00 0
Cezaevine gönderildi

BİR KİŞİ YARALANMIŞTI

 

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Yalçıner Sokak üzerinde önceki gün meydana gelen olayda iki grup arasında çıkan sözlü tartışma nedeniyle iddiaya göre Alişen D. kalabalık grup tarafından darp edilmişti. Kavgada darp edilen Alişen D. aracından aldığı silahla kendisini darp eden grup içinde bulunan Muhammed K.’ye üç el ateş etmişti. Göğsüne aldığı kurşun ile ağır yaralanan Muhammed K. Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Kavgada darp edilen ve olay esnasında Muhammed K.’yi göğsünden vurarak olay yerinden hızla kaçan Alişen D. tedavi olmak için Çerkezköy Devlet Hastanesinde Muhammed K.’nin yakınları tarafından bir kez daha darp edilmiş ve polis tarafından Özel İrmet Hastanesine götürülmüştü. Silahlı kavgada ağır yaralanan Muhammed K’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, doktor raporu için hastaneye getiren Alişen D.’yi gören Muhammed K.’nin yakınları şahsı dünde hastane önünde linç etmeye kalkıştı. Polisler araya girerek Muhammed K.’nin yakınlarını sakinleştirirken, Alişen D. ise geniş güvenlik önlemleriyle Çerkezköy Adliyesine çıkartıldı. İfadesinin ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Alişen D. tutuklanarak Tekirdağ cezaevine gönderildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10