Ergene Havzası Arıtma Çamuru Yönetimi Konferansı gerçekleştirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ergene Havzası Arıtma Çamuru Yönetimi Konferansı Te

Tekirdağ 8.10.2017 19:28:00 0
Ergene Havzası Arıtma Çamuru Yönetimi Konferansı gerçekleştirildi

‘BU KONFERANSTA KONUŞANLAR BİZİM DE YOLUMUZU AYDINLTMIŞTIR’

 

Konferansta konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Tekirdağ'ın çevresel yapılanması konusunda verilen desteklere teşekkür ediyorum. Bu konferansta konuşulanlar bizim de yolumuzu aydınlatmıştır" dedi.

 

KONFERANSTA SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Konferansta ayrıca katılımcılar çamur yönetimi hakkında görüş belirtirken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Su Toprak Yönetimi Daire Başkanı Ercan Gülay konu ile ilgili olarak görsel eşliğinde bir sunum gerçekleştirdi.  Çerkezköy OSB Toplantı Salonunda gerçekleşen konferansa Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Su Toprak Yönetimi Daire Başkanı Ercan Gülay, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Trakya'nın çeşitli bölgelerinden sanayiciler katıldı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10