Bugün eğitime açılıyor

Resmi rakamlara göre nüfusu 150 binin üzerinde olan Çerkezköy'de mevcut nüfusun eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere, eğitim kurumları açılmaya devam ediyor.

Çerkezköy 9.10.2017 00:01:00 0
Bugün eğitime açılıyor

Geçtiğimiz ay içerisinde hayırsever Zeki Algur tarafından yapılacak okul müjdesinin verilmesinin ardından geçtiğimiz hafta da hayırsever Müjgan Serkan Karagöz anaokulu açılışı gerçekleşmişti. Bugün de İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından müjdesi verilen ve hayırseverlerin katkıları ile birlikte 5 ay içerisinde bitirilen Metin Seçkin Ortaokulunun açılışı gerçekleşecek.

 

‘’BUGÜN ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞACAK’’

 

Konu hakkında sosyal medyadan açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş; ‘’Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban önderliğinde başlayan, tamamen hayırseverlerin katkılarıyla 5 ayda bitirilen projede, 26 dersliği, Fen Laboratuvarı, kütüphane, konferans salonu idari Birimleri ile mükemmel bir okul olan Metin Seçkin Ortaokulu bugün öğrencileri ile buluşuyor.  Okulumuzda emeği geçen başta Sayın Valimiz Mehmet Ceylan ve Kaymakamımız Atilla Selami Abban, Belediye Başkanımız Vahap Akay, isim hakkı alan hayırseverimiz Mustafa Seçkin, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasına ve firmalarımıza sonsuz teşekkürler. Allah razı olsun’’ dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10