Üç puan üç golle geldi

Spor Toto BAL 12.Grup 3.hafta karşılaşmasında haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor saha ve seyirci önünde Uzunköprüspor'u konuk etti.

Çerkezköy 9.10.2017 18:31:00 0
Üç puan üç golle geldi

Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Temsilcimiz puanını 9’a yükselterek liderliğini sürdürürken, Uzunköprüspor ise dört puanda kaldı.

 

KARŞILAŞMAYA İLGİ YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda Pazar günü saat 15.00’de başlayan karşılaşmaya taraftarlar büyük bir ilgi gösterirken, karşılaşmayı Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP’li Belediye Meclis üyeleri, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ve Muhasebe Müdürü Mustafa Gümüş de takip etti.

 

GOLÜ ERKEN BULDU

 

Karşılaşmaya temsilcimiz 1911 Çerkezöyspor Sedat, Mert, Salih, İsmail, Hakan, Hüseyin, Etoga, Ali Rıza, Fethullah, Ilıyaz ve Halim ilk on biri çıkarken, rakip Uzunköprüspor ise Ahmet, Oğuzhan, Okan, Emrah, Onur, Yunus, Orhan, Burak, Aykut, Ender ve James ilk on biri ile başladı. Taraftarının desteği ile maça etkili başlayan temsilcimiz arzuladığı gole ise 8.dakikada ulaştı. Sağ kanattan ceza alanına yönelen Etoga topu Ilıyaz ile buluşturdu. Ilıyaz’ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topta Ali Rıza topun üzerinden atlarken, arka tarafta müsait pozisyonda olan Fet düzgün bir vuruş ile topu  ağlara gönderdi.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan temsilcimiz karşılaşmanın 19.dakikasında ikinci golü bularak rahatladı. Etoga müsait pozisyonda olan arkadaşı Fet’i topla buluşturdu. Sağ kanattan ilerleyen Fet müsait pozisyonda Ilıyaz ile topu buluşturdu. Seri çalımlarla ceza sahası içine giren Ilıyaz sert bir vuruş gerçekleştirerek farkı ikiye çıkardı. Gelen gollerle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, konuk ekip Uzunköprüspor ise bir gol bulup ikinci devreye umutlu girmek istedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

“ÜÇ GOLLE KAZANDIK”

 

Karşılaşmanın ilk devresini 2-0 önde tamamlayan temsilcimiz ikinci devrede de rahat bir oyun ortaya koydu. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontrollü oyununu sürdüren temsilcimizde 60.dakikada topla buluşan Etoga’nın sert vuruşunu kaleci Ahmet kontrol etti. Karşılaşmanın ikinci devresinde oyuna dahil olan golcü oyuncu Anıl Dilaver farkı üçe çıkardı. Sol kanattan gelişen atakta rakiplerini tek tek geçen Fet’in ortasını iyi takip eden golcü oyuncu şık bir vuruş gerçekleştirerek takımının üçüncü golünü attı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

ETOGA’YA SEVGİ SELİ

 

Bu galibiyet ile birlikte temsilcimiz puanını 9 yaparak liderliğini devam ettirirken, ligdeki ilk mağlubiyetini alan Uzunköprüspor ise dört puanda kaldı. Karşılaşma boyunca bir an olsun susmayan Caddeliler taraftar grubu 3’te 3 yapan takımlarını maçın sonunda yanlarına çağırarak galibiyet sevincini birlikte kutladı. Özellikle oynadığı futbolla taraftarın beğenisini kazanan Etoga’yı tribünlere çağıran taraftarlar oyuncuya üçlü çektirdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10